home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Asalt politic USL contra instituţiilor statului

Revista presei. Asalt politic USL contra instituţiilor statului

Share

AdevarulPonta continuă asaltul politic împotriva instituțiilor statului care nu răspund la comenzi “Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) nu este singura instituţie împiedicată să verifice plagiatul premierului Victor Ponta.

Antena 3

Pe exact aceeaşi schemă a fost desfiinţat recent şi Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice (CNECSDT), tot printr-un ordin semnat de ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, şi apărut în Monitorul Oficial pe data de 8 iunie. Ministrul şi-a justificat atunci măsura acuzând lipsa de activitate a acestui organism, spunând că a emis o singură decizie în şapte luni de funcţionare. Potrivit documentelor existente chiar pe site-ul CNECSDT, în realitate au existat 14 decizii în această perioadă”

Bursa: Victor(iosul) Ponta “Adrian Năstase a condus doctoratul lui Victor Ponta. Adrian Năstase este condamnat la puşcărie şi se sinucide. Victor Ponta este acuzat de plagiat (copy/paste) şi râde”

Puterea: Ponta Habarnam “România practic nu a fost reprezentată la Consiliul European din 28-29 iunie 2012. Declaraţiile făcute presei de Victor Ponta în timpul desfăşurării consiliului demonstrează că premierul României nu a prea înţeles substratul discuţiilor la care a participat”

Romania libera: Elena Udrea şi echipa ei, îndepărtaţi de la conducerea partidului. Vasile Blaga, şef absolut în PDL “Noul şef al democrat-liberalilor, ales sâmbătă în cvasiunanimitate, intenţionează să unească forţele de ­­centru-dreapta din România şi să obţină un scor bun la alegerile parlamentare din toamnă. Cea mai severă înfrângere a suferit-o Elena Udrea, fosta şefă a organizaţiei PDL Bucureşti”

EvZ: Voiculescu se bălăceşte în bani europeni: Îi învaţă pe ţărani să picteze “Premierul Victor Ponta denunţa, zilele trecute, jaful banilor europeni, atrăgând atenţia asupra unei decizii radicale: Comisia Europeană va suspenda fondurile. Dan Voiculescu este unul dintre principalii beneficiari ai banilor europeni. Pentru un milion de euro, el îi învaţă pe ţărani să picteze şi să sculpteze”

Gandul: Fostul secretar de stat Marko Attila, condamnat la trei ani de închisoare cu executare “Fostul secretar de stat Marko Attila, acuzat de abuz în serviciu contra interesului public pentru restituirea Colegiului “Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Judecătoria Buzău, decizia instanţei nefiind definitivă”

Curentul: În atenția președintelui Traian Băsescu: Ecaterina Andronescu a coordonat un doctorat plagiat “Prezentăm celor care cred că plagiatul și furtul intelectual ar fi vreo găselniță nouă episodul în care Ecaterina Andronescu a coordonat, chiar pe vremea când era ministru al Educației, un plagiat de toată jena. Astfel, în 2003, doamna ministru Andronescu devenea coordonator de doctorat al Cristinei Nechifor, sef de lucrări la Facultatea de Chimie din cadrul „Universității Politehnică“ din București”

Curierul national: Toate companiile de stat ar trebui să intre în insolvenţă “OPSPI: Aceste societăţi de stat nu ar trebui neapărat să contribuie la arierate şi să nu mai beneficieze de infuzii din partea statului. Săptămâna aceasta vor avea loc negocieri cu toţi traderii Hidroelectrica. Dacă nu vor fi de acord cu noile contracte, cele vechi vor fi reziliate. Euro Insol: Vor fi verificate toate contractele Hidroelectrica, inclusiv cele de pază, pentru care se plătesc 24 lei pe oră, faţă de preţul pieţei, de 7 lei pe oră”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share