Revista presei arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu

Share

Gandul: Ce îi spunea Vântu lui Ghiţă: Ca tine am îngropat. Prietenu’ tău mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii de pe teritoriul României “SOV – Discutăm acum ca între doi băieţi. Un golan bătrân şi unul tânar. Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ti-am arătat ca te pişi pe forţa ta, mă piş pe tine cu forţa ta. Lasă sa-ti zic cu golan si cu alea. Tu vii dintr-o lume, totuşi, o lume cinstită, ordonată, civilizată. Asta e ok”

foto: zombiecrisis

EvZ: Vîntu, către Sebastian Ghiţă: „Am împuşcat sute de rakeţi, nu zeci, sute. Mă refer la propriu” “Proba cea mai „grea” din dosarul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut aseară de procurori este o înregistrare a unei discuţii în care acesta îl ameninţă pe Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV. Discuţia a avut loc, pe 2 aprilie, într-o benzinărie”

Adevarul: Vîntu către Sebastian Ghiţă: “Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României” “Înregistrarea în care Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat cu moartea pe managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a fost făcută publică. Omul de afaceri i-a adresat cuvinte grele lui Ghiţă”

Romania libera: Vîntu: Am împuşcat sute de racheţi. Sute, nu zeci. Şi când spun împuşcat, mă refer la propriu “Managerul RealitateaTV Sebastian Ghiţă a făcut publică o înregistrare  audio, în care patronul RealitateaTV Sorin Ovidiu Vântu îl ameninţa pe acesta. Sorin Ovidiu Vântu face o serie de destăinuiri şocante”

Gandul: Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă “Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro”

Curentul: Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă “Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut ieri seară sub acuzaţia de şantaj de către procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro”

Bursa: Sorin Ovidiu Vintu şi Ion Ilie, reţinuţi pentru şantaj şi ameninţare Ministerul Public: “Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, VANTU SORIN OVIDIU a pretins părtii vătămate G.S.(n.r. Ghiţă Sebastian) suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani”

~nota: Formularile, ortografia aleasa, gramatica practicata si topica articolelor citate in rubrica “Revista presei” apartin in totalitate autorilor articolelor~

Share