home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Ape tulburi feliniene la USL Bucureşti

Revista presei. Ape tulburi feliniene la USL Bucureşti

Share

EvZ: Voiculescu tulbură apele în USL Bucureşti “Candidaturile USL pentru primăriile de sector la Capitală au intrat într-o nouă fază. Mai complicată însă. Social-democratul Victor Ponta a cedat în jocul nervilor cu liberalul Crin Antonescu şi şi-a manifestat disponibilitatea pentru susţinerea liberalului Rareş Mănescu pentru sectorul 6″

shaw

AdevarulSoarta lui Ungureanu depinde de opt voturi “USL a strâns 223 de voturi din cele 231 necesare pentru adoptarea moţiunii de cenzură. Un grup de patru parlamentari PDL negociază, de asemenea, cu Opoziţia”

Gandul: Lovitura MRU în PDL. Cum plănuiesc democrat-liberalii să oprească hemoragia partidului cu mâna lui Ungureanu “Bazându-se mai mult pe faptul că interesul lui Victor Ponta nu este acela de a prelua şefia guvernului acum decât pe calculele pe hârtie care, în urma ultimelor plecări din partid, ar da ceva emoţii guvernului Ungureanu la moţiunea de cenzură, pedeliştii fac planul de bătaie post-alegerile locale”

Romania libera: Incompetenţă. Erorile Casei Naţionale de Pensii ajung să coste contribuabilii miliarde de lei. Presiune maximă pe Guvern. Ce se întâmplă cu banii pensionarilor “După ce Curtea Constituţională a decis, pe 13 martie, că Guvernul a încasat în mod abuziv Contribuţia la Asigurările Sociale de Sănătate de la peste două milioane de pensionari, cel puţin 100.000 dintre aceştia au luat cu asalt tribunalele pentru a-şi recupera banii”

Puterea: Hidroelectrica, atacată de preţul apei de gârlă “Hidroelectrica preconizează să plătească aproximativ 100 milioane de euro pentru apa pe care o foloseşte să producă energie electrică. Fericitul beneficiar este Administraţia Naţională Apele Române, care spune că bagă banii în lucrări hidrotehnice”

Curentul: Apa Nova cere banii înainte, ca la dame “După ce a preluat în noiembrie 2000, de la municipalitate, serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare din Capitală, Apa Nova a mărit treptat dar agresiv, de zece ori, tarifele pentru aceste servicii, proporțional cu profiturile anuale de peste 15 milioane de euro ale companiei”

Curierul national: Cum influenţează etajul preţul apartamentelor “Locuinţele vechi situate la ultimul etaj şi la parter sunt mai ieftine cu aproximativ 10% decât alte apartamente situate în acelaşi bloc. În cazul ultimului etaj, principala obiecţie a cumpărătorilor este terasa, din cauza pericolului de inundaţii. Dezavantajele parterului sunt reprezentate de traficul intens, subsolul blocului şi posibilele spargeri ale locuinţei”

Fin.ro: Circa 300 de locuinte rezervate in week end. A inceput revirimentul? “Chiar daca rezultatele unui targ imobiliar se pot cuantifica in 3-5 luni de la finalizarea acestuia, 7 dintre companiile prezente la ultimul targ imobiliar incheiat duminica – tIMOn- au semnat 25 de contracte chiar din timpul targului. Ceilalti se asteapta la 200-300 de semnari in saptamanile care urmeaza”

Bursa: Guvernul olandez a demisionat “Guvernul Olandei, condus de premierul Mark Rutte, a demisionat ieri, ca urmare a neînţelegerilor privind reducerea cheltuielilor bugetare ale ţării, conform normelor europene, anunţă serviciul de informaţii din cadrul Executivului de la Haga”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share