home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Anja Andersen la Oltchim Ramnicu Valcea

Revista presei. Anja Andersen la Oltchim Ramnicu Valcea

Share

Romania libera: Noul dur din handbalul românesc este o femeie: Anja Andersen “Dicţionarul românesc oferă termeni gălăgioşi pentru a descrie un eveniment cum este aducerea danezei Anja Andersen ca antrenoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea: “bombă”, “tun”, “şoc”, “revoluţie”. Ce-i drept, alăturarea acestor două nume creează o suită de superlative.”

foto: Romania libera

fotoinfo: “Oltchimul se declară deja “fascinat” de Anja Andersen. “Jucătoarele sunt încântate. Anja e foarte concentrată pe joc, pe echipă, pe rolul pe care îl are aici. Noi trebuie să ne adaptăm la ea, nu ea la noi”, descrie purtătorul de cuvânt al clubului vâlcean, Raluca Covaci, prima zi de antrenament sub conducerea danezei.”

Adevarul: Egiptul, condus de armată şi de securitate. “Este exclus ca vicepreşedintele Suleiman să preia puterea” “Sute de mii de protestatari cer în continuare demisia lui Mubarak, iar SUA negociază formarea unui nou guvern la Cairo. Sute de mii de egipteni au luat, ieri, în aşa-numita „Vineri a plecării”, cu asalt pieţele centrale din Cairo şi Alexandria ca să-i ceară din nou demisia preşedintelui.”

Curentul: Videanu a aranjat criza din Egipt pentru a pune gheara pe caseta de la Realitatea! “O stire zguduitoare, pe cat de incredibila dar pe atat de califragilistica a fost difuzata de Realitatea TV, stire care pune intr-o cu totul alta lumina adevaratele resorturi ale evenimentelor geopolitice din Egipt. In spatele crizei, a manifestarilor de strada, in spatele lui Mubarak si al demonstrantilor impotriva sa totodata nu se afla americanii, Israelul, Obama sau Netanyahu, Siria sau Fratii Musulmani!”

Financiarul: Revoltele din Egipt si Yemen pun in pericol economia mondiala. Cuprul, record absolut: 10.007 $/tona “E ade­­­va­rat, nu se poate afirma cu certi­tu­dine ca revoltele sociale din lumea ara­ba au provocat direct noile crize, dar, este sigur in opinia analistilor, le-a acce­le­rat.”

Curierul national: Fabrică de şpagă la Vama Siret “29 persoane au primit mandate de arestare preventivă, alţi 30 de vameşi au fost reţinuţi. Un inculpat i-a predat o lecţie de luat mită investigatorului sub acoperire de la DNA despre cum funcţiona reţeaua mitei de la Vama Siret”

EvZ: Poliţiştii “patrioţi” de la Siret: “Eu nu-mi vând ţara aşa ieftin!” “La Vama Siret se purtau adevărate negocieri cu traficanţii de ţigări: reprezentanţii autorităţilor le cereau acestora să mărească şpaga şi-i ameninţau că altfel vor trebui să ducă marfa înapoi în Ucraina.”

Bursa: Scumpirea motorinei – influenţa cotaţiilor pentru produse petrolier “Petrom a modificat, începând de ieri, preţurile pentru motorină, care au urcat cu 0,04 lei pe litru. Astfel, în staţiile Petrom, cea mai ieftină motorină costă acum 5,04 lei pe litru.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share