Revista presei. Anja Andersen la Oltchim Ramnicu Valcea

Share

Romania libera: Noul dur din handbalul românesc este o femeie: Anja Andersen “Dicţionarul românesc oferă termeni gălăgioşi pentru a descrie un eveniment cum este aducerea danezei Anja Andersen ca antrenoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea: “bombă”, “tun”, “şoc”, “revoluţie”. Ce-i drept, alăturarea acestor două nume creează o suită de superlative.”

foto: Romania libera

fotoinfo: “Oltchimul se declară deja “fascinat” de Anja Andersen. “Jucătoarele sunt încântate. Anja e foarte concentrată pe joc, pe echipă, pe rolul pe care îl are aici. Noi trebuie să ne adaptăm la ea, nu ea la noi”, descrie purtătorul de cuvânt al clubului vâlcean, Raluca Covaci, prima zi de antrenament sub conducerea danezei.”

Adevarul: Egiptul, condus de armată şi de securitate. “Este exclus ca vicepreşedintele Suleiman să preia puterea” “Sute de mii de protestatari cer în continuare demisia lui Mubarak, iar SUA negociază formarea unui nou guvern la Cairo. Sute de mii de egipteni au luat, ieri, în aşa-numita „Vineri a plecării”, cu asalt pieţele centrale din Cairo şi Alexandria ca să-i ceară din nou demisia preşedintelui.”

Curentul: Videanu a aranjat criza din Egipt pentru a pune gheara pe caseta de la Realitatea! “O stire zguduitoare, pe cat de incredibila dar pe atat de califragilistica a fost difuzata de Realitatea TV, stire care pune intr-o cu totul alta lumina adevaratele resorturi ale evenimentelor geopolitice din Egipt. In spatele crizei, a manifestarilor de strada, in spatele lui Mubarak si al demonstrantilor impotriva sa totodata nu se afla americanii, Israelul, Obama sau Netanyahu, Siria sau Fratii Musulmani!”

Financiarul: Revoltele din Egipt si Yemen pun in pericol economia mondiala. Cuprul, record absolut: 10.007 $/tona “E ade­­­va­rat, nu se poate afirma cu certi­tu­dine ca revoltele sociale din lumea ara­ba au provocat direct noile crize, dar, este sigur in opinia analistilor, le-a acce­le­rat.”

Curierul national: Fabrică de şpagă la Vama Siret “29 persoane au primit mandate de arestare preventivă, alţi 30 de vameşi au fost reţinuţi. Un inculpat i-a predat o lecţie de luat mită investigatorului sub acoperire de la DNA despre cum funcţiona reţeaua mitei de la Vama Siret”

EvZ: Poliţiştii “patrioţi” de la Siret: “Eu nu-mi vând ţara aşa ieftin!” “La Vama Siret se purtau adevărate negocieri cu traficanţii de ţigări: reprezentanţii autorităţilor le cereau acestora să mărească şpaga şi-i ameninţau că altfel vor trebui să ducă marfa înapoi în Ucraina.”

Bursa: Scumpirea motorinei – influenţa cotaţiilor pentru produse petrolier “Petrom a modificat, începând de ieri, preţurile pentru motorină, care au urcat cu 0,04 lei pe litru. Astfel, în staţiile Petrom, cea mai ieftină motorină costă acum 5,04 lei pe litru.”

Share