Revista presei. À la PSD: Ionuţ Negoiţă vinde Dinamo Bucureşti

Share
Fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă zâmbind la cameră.
Fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă zâmbind la cameră.

Vând Dinamo urgent! Rog seriozitate! “Ionuţ Negoiţă caută cumpărători pentru clubul din Ştefan cel Mare, pe care-l scoate la vânzare cu tot cu datoriile neachitate!” (Naţional)

Băsescu: Ponta a încălcat Constituţia! “Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta a încălcat Constituţia discutând în Guvern un act despre Ucraina care vizează apărarea României, şeful statului menţionând că preşedintele ar fi trebuit să fie informat şi să participe la şedinţa de Guvern” (Cronica română)

Antonescu face acuzaţii grave: Ponta l-a ameninţat cu puşcăria pe liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor. „Trimit duba după tine” “Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, George Scutaru, a fost ameninţat cu închisoarea de premierul Victor Ponta, susţine Crin Antonescu, incidentul având loc în Parlament în urmă cu aproximativ o lună, după o dezbatere pe teme economice. «Trimit duba după tine», l-a ameninţat Ponta pe Scutare, potrivit unor surse parlamentare” (Gândul)

Patru din cei şase administratori ai TAROM au fost demişi “MT, acţionarul majoritar al TAROM, nu a motivat oficial aceste schimbări, însă surse avizate susţin că au legătură directă cu scoaterea din structurile de stat a tuturor persoanelor numite de PNL, pe vremea când guverna alături de PSD” (Puterea)

O minciună de 53 de milioane de euro a lui Ponta: banii europeni pentru studiile de fezabilitate ale autostrăzilor nu există “Premierul a declarat pe 2 mai a.c., la o acțiune electorală a Tineretului Social-Democrat, că «Aceste studii (de fezabilitate în vederea construcției unor tronsoane de autostradă – n.r.) nu sunt făcute din bani de la buget, ci din fondurile europene pe 2007-2013». Cu două săptămîni înainte, însă, pe 16 aprilie a.c., același premier Victor Ponta aprobase și semnase bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) pe 2014” (România liberă)

Piperea: “Constantin Roibu, tras la răspundere pentru insolvenţa Oltchim” “Administratorii judiciari ai Oltchim vor înainta instanţei, în următoarele zile, acţiunea de tragere la răspundere a lui Constantin Roibu, fostul director general al combinatului vâlcean, a declarat avocatul Gheorghe Piperea” (Bursa)

Bilanţul Cabinetului Ponta la doi ani de la preluarea guvernării. 0% guvernare, 100% tranca-fleanca Ponta: “Ca om al legii am în ADN-ul meu respectarea legii. Prioritatea zero a guvernului pe care îl voi propune va fi respectarea legilor acestei ţări” (Curentul)

Tehnica de luptă a Armatei Române, reparații capitale de 160 de milioane de euro “În România, deși oficialii de la București spun nu ne pregătim de război, fabricile de avioane, elicoptere dar și cele de armament, muniție și tehnică de război au fost anunțate că vor primi comenzi din partea MApN” (EvZ)

UE şi SUA trag o nouă linie roşie în privinţa Ucrainei “UE şi SUA au ameninţat cu aplicarea de sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei în cazul în care încearcă să perturbe alegerile prezidenţiale ucrainene din 25 mai” (Curierul naţional)

9 Mai: ziua victoriei asupra cui? “Cultul victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei a fost puternic întreţinut de propaganda sovietică după 1945 . În definitiv, era unul dintre puţinele argumente cu care să fie ţinute la un loc naţiunile înglobate cu forţa în cadrul imperiului – tributul comun de sânge plătit pentru victoria împotriva nazismului” (Adevărul)

Share