home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. 300 de bogatasi la control

Revista presei. 300 de bogatasi la control

Share

EvZ300 de bogătaşi vor fi luaţi la puricat de ANAF “Sorin Blejnar e aproape laconic când e intrebat despre viitoarea Direcţie de Verificare a averilor mari. Îl opreşte legea secretului fiscal, dar ştie şi că mâţa cu clopoţei nu prinde şoareci. Susține că preferă să facă mai întâi şi să vorbească după aceea”

Sorin Micsik, Mediafax Foto

PutereaSoţia lui Crin, Adrian Severin şi EBA, clienţi pentru Agenţia de Integritate “Soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean, încă nu ne spune cu cât o plăteşte Dinu Patriciu. Adrian Severin, filmat de jurnalişti britanici cum lua bani ca să depună o lege,  a strâns 1.000.000 de euro, cu toate că are un salariu anual de doar 75.000 de euro. Elena Băsescu ţine la secret valoarea ceasului de lux”

ZFLăzăroiu i-a fost confident lui Băsescu „ore în şir după miezul nopţii“. Ce va aplica din ce a vorbit cu preşedintele? “Preşedintele Traian Băsescu i-a reamintit lui Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidenţial care a preluat la finele săptămânii trecute mandatul de ministru al muncii, discuţiile frecvente pe care le-au avut pe teme legate de justiţie sau de eficientizarea utilizării fondurilor europene”

Curentul: Moldova – Dorin Chirtoacă – principalul favorit al cursei electorale “Dorin Chirtoacă este, la nivel personal, forţa tractantă a Alianţei politice amestecate aburcate la putere după jertfa tinerilor care au ieşit în stradă în aprilie 2009 pentru a se bate cu comuniştii ce falsificaseră alegerile în stilul lor arhicunoscut”

Romania liberaRezultate finale exit-poll: Chirtoacă a câştigat din primul tur Primăria Chişinăului. Filat aşteaptă mulţumiri, Dodon aşteaptă rezultatele oficiale “Liberalul Dorin Chirtoacă ar câştiga din primul tur Primăria Chişinăului, cu 53,1% din voturi, în timp ce comunistul Igor Dodon ar fi obţinut doar 40,9%, arată rezultatele finale ale exit-poll-ului realizat la comanda Publika, potrivit NewsIn

GandulHagi şi Iordanescu au discutat cu Mircea Sandu preluarea echipei nationale de fotbal “Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că preşedintele Mircea Sandu a avut discuţii cu Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi pentru preluarea primei reprezentative, aceştia urmând să dea un răspuns până la 13 iunie”

Fin.roAfacerile in retail isi continua declinul: diminuare de 6% in primele patru luni ale anului “Afacerile comerciantilor cu ama­nun­tul, exceptand domeniul auto, au scazut in primele patru luni cu 5,9% ca serie ajustata in functie de zilele lucratoare si de sezonalitate, fata de perioada simi­lara a anului trecut, un an care la randu-i a atins recorduri in materie de compri­mare a cifrelor comertului”

Adevarul: Casa de Sănătate şi medicii se bat în pacienţi morţi “Conducerea CNAS şi doctorii se acuză reciproc că încurcă pacienţii vii cu cei decedaţi”

Curierul nationalCine ridică leul la fileu străinilor? “Pentru al şaselea an consecutiv, moneda naţională se apreciază în primăvară, în perioada încasării dividendelor. Acest lucru favorizează multinaţionalele care îşi pot repatria profiturile la un curs avantajos. Vânzările de valută ale Ministerului de Finanţe şi BNR de la începutul anului au întărit leul până în zona confortabilă pentru marile companii străine”

Bursa: Resuscitarea pacientului grec este o cauza pierduta “Producţia industrială îşi continuă prăbuşirea, pe fondul creşterii accelerate a preţurilor. Ultimele date privind vânzările retail? Tot prăbuşire, cu o rată anuală de peste 17% în martie 2011, în condiţiile în care vânzările de produse nealimentare au scăzut cu peste 25%, iar cele de produse alimentare cu peste 11%. Vânzările de combustibil auto au scăzut cu peste 16% faţă de martie 2010, iar permanentizarea grevelor alungă turiştii”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share