home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Website HuffPost pentru homosexuali

Revista pres(arilor). Website HuffPost pentru homosexuali

Share

Huffington Post a lansat un site special pentru homosexuali. Dacă aş fi purcel, aş spune astfel:

ce-ar fi să lanseze și unul special pentru nefumători?

, dar nu sunt.

abdoukili4

Discriminările pozitive sunt la fel de periculoase ca şi cele “clasice”. Mi se pare la fel de stupid şi să îi discriminezi negativ, dar şi să îi discriminezi pozitiv. Normal ar fi ca nimeni să nu fie discriminat nicicum, nici în bine, nici în rău.

Mai rămâne să facem grădiniţe, şcoli şi facultăţi pentru gay. Şi da, dacă există pegră mediatică, precum cea despre care am scris ieri, atunci trebuie avizată favorabil de CNA. Ce altceva poate fi acest Click FM? Să ne uităm la prima pagină a cotidianului Click şi vom şti ce vom auzi pe fosta frecvenţă a City FM, care continuă să emită în streaming, pe Internet.

Razboiul RCS & RDS – Intact continuă cu dispariţia Antena 2 din grila căblarului. Uite, în Venezuela nu există nimeni care să fie discriminat. În schimb, există unul care se plânge că e atacat de jurnaliști: Hugo Chavez. Cu zvonuri false despre boala sa, săracul om.

Dar Obama? Nici el nu stă mai bine. Un nenorocit de jurnalist are un interlocutor care îl critică, iar Newsweek, din fericire, cenzurează infracţiunea. Pfiu! Ne-a venit inima la loc…

Share