Revista pres(arilor). Vulgaritatea FM – format de succes

Share

Formatul de succes Vulgarităţi FM se duce la CNA cu genunchii pe coji de nucă. Kiss FM şi Radio ZU au fost amendate de CNA cu 40.000 de lei şi 35.000 de lei pentru discuţii care întrec limita bunului-simţ.

orasulsuceava

E mai simplu aşa. Oamenii fac pe radio un fel de ediţii umoristice dimineţoase care, pentru relaxarea intelectului propriu, înlocuiesc umorul cu aluziile şi iluziile sexuale. Ce să te mai chinui să ai umor? Mai bine eşti purcel FM. Iată un exemplu:

„Nu mă deranja, am orgasm. …sunt singur şi meditez, am stins catarsisul orgasmului. Bărbaţi, vă ordon, treceţi pe meditaţie, fără efort, fără cheltuială, fără zbatere, numai avantaje, simplu şi la îndemână. La îndemâna ta, cu opţiuni de alegere, meditaţie pe stânga sau pe dreapta. Meditaţie plăcută!”

Ghezea s-a autosuspendat de la conducerea unei publicaţii. Publicaţia se numeşte “Atac la persoană?”. Pe când autosuspendarea publicaţiei însăşi?

Ziarele tradiţionale ar mai avea cică încă vreo 30 de ani de existenţă. Panseul aparţine domnului Francis Gurry, director al Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (OMPI), agenţie ONU.

Eu sunt de altă părere. În primul rând că noi nu ştim ce vom face peste un an, aşa că să discutăm despre cum va arăta presa în anul 2040 este ca şi cum am începe să fantazăm romane SF. În al doilea rând, atâta timp cât vor exista oameni decuplaţi de la Internet, va exista o piaţă potenţială pentru ziarele pe print. Ce ne face să credem că până în anul 2040 toată lumea va fi internaută?

Adrian Bucur şi Florian Petrică intră în gruparea de şoc a SRTV Lăzescu, din care mai fac parte Moise Guran, Ioana Lupea, Mircea Marian, Lidia Moise şi mulţi alţii. Ambii, şi Bucur, şi Petrică, ştiu meserie pe pâine.

Cat despre ingenuul Piers Morgan,… eram sigur că acuzaţiile că ştia de telefoanele ilegal ascultate sunt corecte. Nu putea să nu ştie despre aceasta din funcţia pe care o deţinea. Ar fi o dovadă de incompetenţă, pentru că n-ar fi ştiut ce chestii fac subordonaţii săi. Iar asta cu spionul infiltrat în redacţia rivală, nu că ar fi o metoda corectă, dar se practică peste tot în lume.

Şi, în cele din urmă dar nu în cele din urmă, dacă şi Emma Zeicescu pleacă de la Realitatea TV, atunci e clar că se duce de râpă hardughia. Pleacă tot la grupul de presă RCS&RDS şi Cosmin Stan. Dar unde pleacă totuşi Emma? Fix acolo unde soţul ei, Mihai Stegerean, este şef.

Ca să nu mai vorbim că aud că ar pleca şi Oana Stănciulescu la A3. Aceasta însă e din alt film, pastiţă după serialul cu Răzvan Dumitrescu, Oana Stancu şi Adi Ursu.

Mai puţin cunoscut, Alin Fornade pleacă de la GSP la ProSport. Pare a fi fost deschis un nou sezon de relocări de jurnalişti.

Share