Revista pres(arilor). Ţopescu şi Cartianu vor avea emisiuni pe Naşul.tv

Share

Cristian Ţopescu şi Grigore Cartianu vor avea emisiuni la Naşul.tv.

MediafaxCotidianul.ro

Cosmin Silistraru, unul dintre cei mai vechi producători de la Antena 1, pleacă de la Mogulu’ Pisi şi va fi şeful ştirilor şi emisiunilor informative de la Giga TV. Îi urăm viaţă liniştită, nisipuri cât mai puţin mişcătoare, şerpi, şobârlani şi diferite alte lighioane cât mai puţine. Şi mai ales stomac tare.

Teodor Tiţa a plecat de la Realitatea FM şi RTV şi va coordona website-ul TVR Info. Teo este unul dintre jurnalişti experimentaţi foarte buni de ştiri şi radio şi îi urăm mult succes în continuare. Este nevoie de profesionişti ca aceştia.

Adrian Sârbu nu mai este şef la postul ceh CET21.

După ce a plecat din România, lăsând România libera în adamescul gol, grupul german de presă WAZ Mediengruppe pleacă şi din Macedonia. Urât, Christian, urât, Manfred, urât, Bodo, lăsaţi presa din Balcani fără ranforsare financiară în plină criză.

Singurul jurnalist de business care a luat Premiul Pullizer în anul 2012 este David Kocieniewski. Din păcate, este mai uşor să faci cancan ieftin decât presă de calitate şi exigenţele presei de business nu sunt respectate în breaslă cam peste tot în lume aşa cum ar trebui.

Duncan Lacombe, un jurnalist de la The Sun, a fost arestat în scandalul ascultării telefoanelor de către grupul de presă deţinut de Rupert Murdoch, News Corp.. El este corespondent la Casa Regală al tabloidului britanic.

Share