home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Stelică Tănase se întoarce la Realitatea TV

Revista pres(arilor). Stelică Tănase se întoarce la Realitatea TV

Share

Stelică Tănase (ceea ce a mai rămas din fostul politician, analist politic şi jurnalist Stelian Tănase de pe vremuri) a “avut o discuţie şi a ajuns la un acord” cu Elan Schwartzenberg, pentru o soluţie pe termen lung.

ne-cenzurat

AdevarulDeschide fereastra! (tableta de Petre Barbu) “Viaţa ta a fost confiscată de televiziune. Tu nu ştii asta ori s-ar putea să ştii că ţi-a fost confiscată, dar puţin îţi pasă de viaţa ta. Acolo, în faţa „sticlei”, tu crezi că eşti informat, că eşti martor la „evenimente”, că participi (sanchi!), că râzi (dar nu e râsul tău!), că plângi (la telenovele), că suferi (suferinţele unei eprubete!) şi că trăieşti. Aşa crezi tu, că îţi trăieşti viaţa. Uită-te la tine câtă furie şi isterie îţi sălăşluiesc în suflet! Şi isteria, şi furia, toate vin de acolo, din televiziuni.”

Bingo Metropolis a rămas suspendat şi în duminica trecută. Antena 1 se delimitează de organizatorul concursului.

Dinu Patriciu ar mai scoate bani pentru Adevărul  numai pentru încă trei luni.

Jurnalista americană Marie Colvin a murit întorcându-se şi încercând să-şi ia pantofii, în timp ce fugea de un atac al forţelor guvernamentale siriene, susţine Sunday Times, cotidianul pentru care scria aceasta.

Reporterul de război veteran american Marie Colvin, votat corespondentul de război al anului 2010 la British Press Awards, fusese rănită în Sri Lanka în anul 2001, unde şi-a pierdut ochiul stâng.

Era un dintre cei mai notorii reporteri din zonele de război din întreaga lume, făcând corespondenţe nenumărate timp de 30 de ani. Avem tot respectul pentru această profesionistă desăvârşită.

Share