home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista presa(rilor). Sergiu Toader fata cu Angajatul

Revista presa(rilor). Sergiu Toader fata cu Angajatul

Share

Angajatul caruia Sergiu Toader i-a replicat cu destul de mult pamant pe şlapi, pe intranetul Grupului Realitatea-Catavencu, a raspuns pe website-ul lui Tiberiu Lovin. Scrisoarea acestuia nu mai este o scrisoare, ci un rechizitoriu destept, sec, simplu, rece, in care Sergiu ia palme cu picioarele una dupa alta: zbaf, zbaf si iarasi zbaf. Iata un esantion de zbafări:

In 5 ani de zile, in trust am beneficiat de concediu doar in 2 ani, cate 2 saptamani (”in media concediul este de doar 2 saptamani pe an” au fost argumentele sefilor). Nu am luat nici un ban pe concediile de care nu am avut parte.

Am lucrat peste program de nenumarate ori fara nici un ban in plus. Am avut proiecte speciale fara sa vad un ban. Nu am beneficiat de nici un program de specializare sau curs de perfectionare. Am avut 3 zile concediu medical.

In toti acesti ani, nu am plecat nici cand s-a deschis Kanal D, nici cand facea Antena angajari pe bani seriosi si nici cand PRO angaja oameni pe salarii bune.

Sergiu, mai tii minte cum era cand erai si tu la fel? Nu vrei sa redevii asa? Lasa toate tampeniile astea, du-te pe teren si fa-ti meseria. Ai bani destui, recapata-ti onorabilitatea daca mai poti.

Abuz de publicitate la OTV si Realitatea TV, anunta Pagina de Media:

Posturile OTV şi Realitatea TV au fost amendate de CNA cu 20.000 şi respectiv 10.000 de lei pentru depăşirea celor 12 minute de publicitate, permise într-o oră de emisie.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a măsurat publicitatea în intervalul 17-23 martie pentru programele difuzate, în prime time, de posturile: Antena1, Antena3, B1TV, Kanal D, Naţional TV, OTV, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV şi TVR1.

Câtă publicitate „ilegală” au difuzat OTV şi Realitatea TV? Potrivit monitorizării, postul lui Dan Diaconescu a difuzat cu 55 de minute mai multă publicitate faţă de limita impusă de legislaţia audiovizuală.

Sindicalistii lui Vantu, suspectati de evaziune fiscala, anunta Curentul:

Compania Global Video Media SA, care deţine 1,2% din acţiunile Realitatea Media, este controlată de fisc, fiind suspectată de o evaziune fiscală în valoare de 1 milion de lei, adică aproximativ 240.000 de euro, reprezentånd impozit pe profit şi TVA în perioada 2007-2008, susţin surse ANAF.

O investigaţie HotNews.ro arată că şase lideri de sindicat, care îndeplineau şi funcţia de administratori la Global Video Media, au renunţat în luna aprilie la funcţii, fiind înlocuiţi cu trei cetăţeni moldoveni.

Contactaţi de HotNews.ro, liderii de sindicat au declarat că nu ştiu nimic despre acuzaţiile care li se aduc.

O parte din liderii sindicali au fost administratori şi la Realitatea Media şi sunt implicaţi în alt caz de evaziune fiscală, în valoare de 6,2 milioane de euro. Global Video Media SA este o companie deţinută de PSV Company (99,9%), fosta Petromservice, controlată de sindicalistul Liviu Luca.

PSV Company (care deţine 18% din Realitatea TV) a fost, la rândul ei, investigată de Fisc încă de la începutul anului trecut pentru o presupusă returnare ilegală de TVA în valoare de 62 de milioane de euro. În prezent, cinci administratori de la PSV sunt anchetaţi de procurorii anticorupţie.

Daily Business scrie despre moartea unui gigant. Giganti sunt multi. Azi, despre Letea Bacau:

Instalatia de fabricat hartie de ziar de la Letea a fost pusa in functiune in 1976, avand o capacitate de 80.000 tone pe an. In 1991, masinaria Letea a intrat in primul proces de retehnologizare, prin care se urmarea cresterea capacitatii de productie pana la 100.000 tone hartie pe an, proces care a durat pana in 1996. In 2000, fabrica numara peste 1.600 de angajati, afacerile insumau 750 milioane lei vechi, iar pierderile 99 milioane lei vechi.

PDL a renuntat la interdictia fata de televiziunile de stiri, anunta Cariere Media:

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat ca s-a decis ca reprezentantii PDL si ministrii sa poata participa emisiuni TV, ridicandu-se interdictia stabilita pentru posturile de stiri, scopul fiind acela de a se comunica masurile Executivului.

Flutur a precizat ca reprezentantii PDL vor participa la toata mass-media, din nevoia de a explica corect, transparent si la timp masurile care vor fi luate în perioada urmatoate.

El a mentionat ca vor iesi la televiziuni în primul rand ministrii, pentru ca acestia sunt în masura sa prezinte masurile Executivului, în special în privinta acordului cu FMI.

Si Vlad Petreanu ne delecteaza la greu cu o isprava despre ce a ajuns azi presa (romana):

Tocmai am cunoscut o tânără, angajată într-o televiziune, care i-a luat de curând o declaraţie lui Mircea Geoana. La final, l-a rugat să-şi spună numele şi funcţia. Da, e reporter. Şi da, lucrează la ştiri.

Nimic mai mult de spus.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share