home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). RTV în topul tv de ştiri cu “voma” despre Sergiu Nicolaescu

Revista pres(arilor). RTV în topul tv de ştiri cu “voma” despre Sergiu Nicolaescu

Share

Dacă aşa se urcă în topul televiziunilor de ştiri, atunci cu siguranţă RTV (care îşi spune România TV, ceea ce nu face cinste statului ce dă numele staţiei) a reuşit. În argou jurnalistic, genul acesta de producţie media se numeşte “vomă”.

În presa scrisă, jurnalistului i se poate spune: “Scrie o vomă pe subiectul X”. Dar vomele au ajuns şi pe sticlă, iar RTV excelează în prezent, demn urmaş OTV, care pare a se sufoca, cu Dan Diaconescu în postludum postelectoral prelungit.

RTV a scos din rever un copil din flori al lui Sergiu Nicolaescu şi a dat cu incinerarea regizorului în populaţie, până când boborul, bujbe, i-a crescut audienţa. Ruşine, bre, ruşine…

Reporter VirtualPohta ce-au pohtit: Romania TV, locul 1 in topul televiziunilor cu incinerarea lui Sergiu Nicolaescu! “Romania TV a reusit ceea ce si-a propus prin spectacolul mediatic pe care l-a pus in scena in ziua incinerarii regizorului Sergiu Nicolaescu: sa fie lider de piata absolut, nu numai lider al televiziunilor de stiri. “Sfertul de aur” al RTV a fost intre ora 12.00 si 12.15, cand s-a instalat in topul tuturor televiziunilor cu o cota de piata de 18,6%”

Pagina de MediaAproape 700 de contestații la testele de la TVR. Sorin Burtea, Albertina Ionescu și Leonard Miron, printre contestatari “Procesul de restructurare din TVR, întârziat. Aproape 700 de angajați ai postului public au contestat notele obținute la evaluarea din decembrie. Printre aceștia se numără Albertina Ionescu, realizatoare Stilul tău la matinalul TVR, dar și Leonard Miron, Sorin Burtea și Adrian Bucur”

România liberăCe ascund cele trei războaie purtate de “mogulii media” cu “regii cablului” în 2012 “Trustul fondat de Dan Voiculescu, cel condus de Adrian Sârbu şi americanii de la Discovery îşi ling rănile după bătăliile purtate cu puternicul multimilionar Zoltan Teszari şi cu grecii de la Romtelecom”

Reporter VirtualAntena 1 a găsit explicația ieșirii Pro TV de pe Dolce: audiența Pro a fost erodată de Intact “Antena 1 știe cu siguranță de ce a ieșit Pro TV de pe Dolce. Într-o știre difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audiența Pro «a fost erodată de canalele Intact»”

Reporter VirtualMogulul Voiculescu, Revelion la Viena cu Gadea si Badea Cei trei au fost văzuţi şi pozaţi în Viena. în Prater, pe 30 decembrie. Probabil că de aceea a apărut Gâdea cu măseaua umflată: s-o fi lovit cu ea în solzul varanului. Sursa paparaţelii nu ezită să titreze că zilele preşedintelui Băsescu sunt numărate, pentru că conspiratorii s-au dat în lingişpir la Viena. Dacă ar fi avut cultura să viziteze Schonbrunn-ul sau Hoffburgul era mai bine.

Reporter VirtualMihai Gadea, in direct la Antena 3, cu maseaua umflata: “Am un dinte impotriva lui Basescu” “Realizatorul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, a aparut aseara in direct cu o fata desfigurata, foarte umflata pe partea dreapta. Gadea a tinut sa precizeze ca nu se simte foarte bine si a avut de ales intre a sta acasa si a veni sa realizeze emisiunea, dar, din respect pentru telespectatori, a optat pentru cea de-a doua varianta”

Reporter VirtualRazboi intre televiziuni si cablisti si la vecinii bulgari “Tensiunile care au dus, in Romania, la scoaterea posturilor Pro TV din grila Dolce se regasesc la inceputul acestui an si in Bulgaria. Posturile operate in tara vecina de grupul CME – care in Romania opereaza Pro TV – au iesit de la inceputul acestui an din grilele celui mai mare operator de cablu, Bulsatcom, iar partile se acuza de preturi prea mari”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share