home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Romtelecom e Dolce, dar fără Euro 2012

Revista pres(arilor). Romtelecom e Dolce, dar fără Euro 2012

Share

În scandalul meciurilor transmise pe Dolce, Vlad Enăchescu, directorul postului Dolce TV, susţine că TVR a fost cea care a deschis discuţia despre acest parteneriat, iar contractul ar fi fost semnat încă din toamna anului trecut.

comunic

Radu Călin Cristea, directorul intermiar SRTV, a anunţat că de-acum încolo toate meciurile se vor vedea la TVR 1 şi că Dolce TV nu va mai transmite aceste meciuri. Romtelecom însă crede că TVR nu are dreptul de a interzice transmiterea meciurilor pe Dolce.

Dolce: “TVR a trimis o factură greşită”. Postul de televiziune ar dori să transmită meciurile simultan cu TVR 1. Vlad Enăchescu, managerul Dolce TV, spune că i-a fost discreditat numele şi că se va adresa instanţei.

Membrii redacţiei Sport din TVR sunt suspectaţi că ar specula pe piaţa neagră biletele pe care le au din drepturile de televizare.

Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Sporting Club Vaslui nu şi-ar primi drepturile din televizarea meciurilor pe care le-au susţinut în cupele europene, pentru Pro TV nu a achitat către UEFA drepturile de televizare, susţine GSP TV.

Adevarul: Sacrificii pe altarul mass-media “Mesajul pe care vor să îl dea cameramanii de televiziune din Vrancea este că au învăţat bine lecţia de jurnalism care spune că dacă cineva te dă afară pe poartă, atunci sari pârleazul”

Share