home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Peter Imre ar fi demisionat de la Adevărul

Revista pres(arilor). Peter Imre ar fi demisionat de la Adevărul

Share

Adevărul Holding în vrie: Peter Imre ar fi demisionat de la conducerea grupului de presă. Dinu Patriciu infirmă. Deci: cine este infirmă? Presa română. Din cauza cui? Din cauza celor ca Petriciu, care au pus incompetenţi ca Imre să o transforme în seră de crescut roşii, la normă.

Vedeta.ro

Directorul Şcolii 161 din Capitală a cerut RTV 500 de euro pentru a da interviu. Spre cinstea lor, subordonaţii lui Cătălin Popa l-au dat în fapt.

Marius Fătu, fost jurnalist constănţean şi sponsor al campaniei la Primăria Constanţa a lui Radu Mazăre, a fost prins la graniţa cu Bulgaria cu euro falşi asupra sa. A urmat o percheziţie acasă şi au fost descoperiţi zeci de mii de euro falşi şi dispozitive de falsificat bani. Se poate spune deci: ce naşte din mazăre…

Contributors: Antena 1 sau jurnalismul ca vidanjă (Brandusa Armanca) “Interesul public nu joacă niciun rol în cazul Antena 1 vs Emil Boc, invocarea siguranței naționale și a statutului de demnitar al persoanei filmate pe ascuns este o șmecherie care nu ține, povestea cu libertatea presei rămâne valabilă dar nu e aplicabilă în cazul acesta, iar Capatos și gașca ar fi buni de plată dacă cel lezat s-ar adresa justiției.”

Romania libera: Cum se sinucid jurnaliştii din România şi la ce e bună o presă proastă (Sabina Fati) “Nu contează câţi români sunt interesaţi să-l vadă pe fostul premier defilând gol, inclusiv pe site-urile ziarelor care se indignează că filmul cu Emil Boc a fost difuzat la Antena 1, ci câţi sunt atraşi de acest scandal fără miză, în care se poate vedea cât de fragilă, de expusă şi de vulnerabilă este presa autohtonă, care preferă oricum modelul rusesc în locul celui occidenta”

Share