home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista presa(rilor). Intact si santajul de presa

Revista presa(rilor). Intact si santajul de presa

Share

Şantajul de presă – specialitatea trustului Intact? Azi episodul Firea in Curentul:

Potrivit unor convorbiri telefonice aflate în dosarul spionilor în care este trimis în judecată şi Dorinel Mucea, adjunctul şefului de la Oficiul de Privatizare şi Participaţiile Statului în Industrie, Firea îl şantaja pe acesta în ianuarie 2006 pentru a avea acces la dosarul Petrom, document secret la vremea aceea.

Fotograful Michael Carroll spune ca jurnalistii nu trebuie sa fie superficiali si trebuie sa se afle in permanenta in cautarea adevarului, informeaza Mediafax:

“Eu nu spun că jurnaliştii trebuie să facă exact ca şi mine. Suntem diferiţi. Nu putem fi toţi la fel, dar ei trebuie să fie profesionişti şi să nu fie mulţumiţi cu răspunsuri superficiale, indiferent din partea cui ar veni. Adevărul schimbă oameni şi vieţi”, a spus el.

Cum era numele acela de carte, cu strugurii si cu botnita? Aha, “sa nu uiti, Darie!”. Ia sa vedem ce a inteles din asta cu cautarea adevarului si profunzimea TVR. Ne arata tot aceeasi agentie de presa:

Preşedintele UCMR-ADA, Adrian Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă, că Societatea Română de Televiziune (SRTv) nu a plătit anul trecut drepturile de autor către organismul de gestiune colectivă, datoria Televiziunii Publice ridicându-se la circa 5 milioane de lei.

Share