home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista presa(rilor). I-realitatea Media. I-nterzice si aerul

Revista presa(rilor). I-realitatea Media. I-nterzice si aerul

Share

Emisiunile lui Robert Turcescu scoase de pe Realitatea TV, anunta Mediafax. Iata ce a declarat jurnalistul

Nişte colegi de-ai mei de la Realitatea TV care au putere de decizie în privinţa spaţiului editorial au hotărât, fără să se gândească prea mult, dintr-un impuls uşor bizar, că Robert Turcescu nu mai poate apărea pe Realitatea TV.

Eu încă mai cred că este vorba despre o reacţie uşor pripită, ca să nu o numesc prostească, a acestor personaje din conducerea Realitatea TV şi sper că vor înţelege că, într-un astfel de context, propunerea vehiculată în spaţiul public de a prelua funcţia de director interimar la TVR nu mă transformă într-o persona non grata nici pentru Realitatea TV şi nici pentru alte televiziuni.

Baietii astia, care au pierdut deja contactul cu realitatea lucrurilor, vor incepe sa interzica, pe rand: mersul pe strada in linie dreapta, apa rece de baut, discutia libera, tot. Deocamdata, poc din degete – si i-au scos din grila omului emisiunile.

Nu l-a scos nimeni de pe post pe Turcescu, reactioneaza Catalin Popa, citat de Pagina de Media:

I-am spus să folosească acest răgaz, pe care ni-l dau aceste evenimente, să se gândească încotro o apucă, pentru că e foarte important pentru noi să ştim dacă continuă, pe termen lung, alături de noi, sau nu. […].

După cum vedeţi nu a luat nimeni nicio decizie împotriva lui, nici administrativă, nici de altă natură. A fost o discuţie absolut normală, aşa cum avem de 2-3 ori pe lună.

Sassu – tupeu 2010! O acuza el pe Raluca Turcan de practici nedemocratice!, arata aceeasi agentie de presa:

Alexandru Sassu, directorul general al SRTv, solicită Parlamentului, într-o scrisoare deschisă, să pună capăt practicilor “nedemocratice” la care a recurs Raluca Turcan, care a anunţat public numirea unui director interimar la TVR şi a încercat să “intimideze” conducerea şi angajaţii TVR.

Acuzele sunt facute intr-un document pe care il puteti lectura intrutotului tot aici.

Sfatul meu, vericule, este sa inveti inainte sa te exprimi coerent, apoi sa pui toate virgulele corect si de-abia dupa aceea sa te agati de proceduri, draga Sasha, ca sa te tii cu gherutzele de postul pe care il ocupi astazi, tinand in loc evolutia mass-media romanesti, prin transformarea Televiziunii Publice intr-o adevarata televiziune publica.

Snop de stiri pe Reporter Virtual: GSPTV se desparte de cel mai bun comentator al sau de fotbal, Bogdan Cosmescu, DigiSport se multiplica si un comunicat si un zvon despre vanzarea Telesport. Hai sa vedem putin cea mai importanta stire, cu simpaticul Bogdan Cosmescu:

Zilele trecute scriam ca 15 angajati de la GSP TV vor fi pusi pe liber. Acum, sefii au inceput seria despartirilor cu cel mai bun comentator sportiv: Bogdan Cosmescu, care venise de la TVR si care are in palmares doua premii la Gala “Ioan Chirila”.

Din pacate, redactorul-sef Cristi Cretu nu a putut sa raspunda la telefon toata ziua, pentru a preciza care au fost motivele despartirii de Cosmescu.

“Nu m-am gandit daca ma voi duce in alta parte. Contractul meu expira pe 1 iunie, ne-am strans mainile si ne-am despartit amical.

A scazut volumul de munca si e normal ca unele contracte sa nu fie reinnoite.

Asta e tot. Nu e niciun scandal. Poate voi decide sa ma odihnesc o perioada. Nu stiu ce voi face mai departe inca, in afara de Eurosport”, mi-a declarat Bogdan Cosmescu.

Pe de o parte, mi se pare normal si chiar sugerez managerilor din presa sa continue sa-i concedieze pe cei mai buni jurnalisti. Astfel, media alternativa isi va ingrosa randurile si vom fi mai puternici in presa libera.

Pe de alta parte, sincer, mi-as dori sa-l aud pe Bogdan comentand la Mondialul din Africa de Sud.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share