Revista pres(arilor). Ghiţă face curte telespectatorilor OTV

Share

Tatoiu confirma tactica lui Ghita:”Vreti sa mutati telespectatorii OTV” “Monica Tatoiu a parasit subit studioul RTV dupa ce subiectul emisiunii deriva tot mai mult spre Dan Diaconescu, prezenta aproape nelipsita prin interventii in direct. “E prea mult. Vreti sa cresteti audienta, dar se vor muta toti telespectatorii OTV-ului aici”, a acuzat Tatoiu”

Pro, Antena și Kanal D, început de an mai bun față de 2012. Urcare spectaculoasă pentru România TV. Scade Realitatea “Pro TV, Antena 1 și Kanal D au început anul 2013 cu audiențe mult mai ridicate față de prima lună din 2012. Cele trei generaliste ocupă primele locuri în topul posturilor în ianuarie 2013”

Grilă nouă la Realitatea. Crețulescu și Rareș Bogdan, emisiuni separate. Lavinia Șandru, producție nouă “Realitatea TV începe săptămâna viitoare cu noua grilă de programe. Pe segmentul prime-time, Andreea Crețulescu se desparte de Rareș Bogdan, iar fiecare va avea propria emisiune. Andreea Crețulescu va continua să realizeze emisiunea Realitatea la Raport de la 21.00 la 22.15, iar Rareș Bogdan va face Jocuri de putere de la 22.15 la 24.00. Noua emisiune va aborda atât culisele politicii și politicienilor cât și imaginea acestora văzută prin ochii unor personalități publice românești”

Grigore Cartianu – trei editoriale mai putin la “Adevarul”, Sabin Orcan – out. Urmeaza Liviu Avram? ” Recenta concediere a publisher-ului Sabin Orcan alimenteaza speculatiile potrivit carora la ziarul cumparat oficial de Cristian Burci a inceput o subtila operatiune de epurare a jurnalistilor critici cu guvernarea USL. Cititi aici o paralela interesanta intre situatia presei din vremea tandemului Ponta-Antonescu  si cea din perioada guvernarii Nastase

Wall Street Journal denunţă, după New York Times, atacuri din partea hackerilor chinezi “Wall Street Journal (WSJ) a anunţat joi că reţeaua sa de calculatoare a fost ţinta hackerilor chinezi şi denunţă tentative ale Beijingului de a-i spiona jurnalişti”

CNN, cenzurat in China pe 6 minute de emisie “Relatarea de 6 minute in legatura cu atacurile hackerilor chinezi asupra sistemelor informatice ale cotidianului New York Times, transmisa pe CNN, nu a putut fi vizionata in China.”

Disponibilizări la publisherul Marie Claire în Marea Britanie “IPC Media, publisher-ul britanic al cunoscutelor reviste Marie Claire, Ideal Home, Woman, Woman’s Own, In Style și Now, va concedia 150 de jurnaliști, ceea ce înseamnă 8% din totalul locurilor de muncă”

Steve Capus demisionează de la conducerea NBC News “Steve Capus, preşedintele NBC News, departamentul de ştiri al postului de televiziune american NBC, şi-a anunţat demisia, vineri, relatează Huffington Post, în ediţia electronică”

The Times trage de urechi Facebook si Twitter “The Times a tras un semnal de alarma asupra anumitor scopurilor in care sunt utilizate retelele de socializare Facebook si Twitter, pornind de la o cercetare care arata o crestere de 780% a criminalitatii, in ceea ce priveste cele doua portaluri, in ultimii patru ani”

surse: Cariere Media, Pagina de Media, Mediafax, Reporter Virtual, 

Share