Revista presa(rilor). Freciu presedinte!

Share

Sorin Freciu este noul presedinte al Consiliului de Administratie de la Realitatea Catavencu, conform Pagina de Media:

Sorin Freciu va fi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea Caţavencu. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, din noua structură a conducerii trustului, care va fi anunţată mîine, vor mai face parte Dragoş Nedelcu şi Dragoş Stanca.

Sorin Freciu îl înlocuieşte la conducerea Consiliului de Administraţie pe Liviu Luca. În noua formulă, acesta iese din Consiliul de Administraţie al Realitatea Caţavencu.

Conform aceloraşi surse, Dragoş Nedelcu va fi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie. Dragoş Stanca este un nume nou în conducerea administrativă a grupului deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu. El va fi membru al Consiliului de Administraţie.

Consiliul de Administraţie al grupului rămâne într-o formulă de trei membri. Înainte, în Consiliul de Administraţie mai erau Liviu Luca (care era şi preşedinte), Mădălina Marcoci şi Ion Eftime.

De aceea statea Sorin Freciu cu mainile raschirate la “coledzi” in poarta lu’ patronu’. Ca aflase ca e noul sef. Ideea este ca la Realitatea (Catavencu, Media etc., cum vrem sa-i zicem), se intampla lucruri interesante.

Anul trecut s-a scris despre Dragos Nedelcu ca este interfata dintre Realitatea-Catavencu si echipa de campanie din jurul lui Basescu. Nu stiu cat adevar este in aceasta zicatoare din popor, dar…

… iata ce sustine Reporter Virtual ca se va petrece de luni:

Pe surse. Va uitati la tv? Mai exact, la Realitatea TV? Adriean Videanu se afla in direct si este mitraliat ca orice pedelist invitat la zidul executiei :) .

Ne-am obsinuit, ca si la Antena 1 si Antena 3. Ei bine, o pasarica mi-a spus asa: “De luni, Realitatea TV isi va schimba politica editoriala”.

Asadar, sa asteptam saptamana viitoare, in care vom observa ca oamenii din PDL nu vor mai fi pusi la zid, fara drept de replica.

Daca e asa… luni nu prea voi avea timp sa ma uit la tembelvizor, ca am concert, dar, repet, daca e asa, ori au pus astia batista pe tambal cu Vantu, ori mogulu’ a ajuns la capatul funiei, parul e aproape si mai face o ultima incercare, inainte sa-l ia la scuturat. Nu mogulul pe par, evident.

Incercare soldata cu o asezare in genunchi in fata lui Zeus. Ori, ideea este ca de DNA nu scapa nici liderii PDL, precum marele, plenipotentiarul si intergalacticul Florin Popescu, (mult prea) prezent pe sticla si la Realitatea TV, si inca foarte de curand.

M-ar umple de scarba prima versiune, in timp ce a doua de speranta. Ar insemna ca mai avem o sansa.

Share