Reportaj despre David Bryan & Hotel FM pe BBC

Share

Asa cum ma asteptam, asa-zisele ispravi sexuale ale lui David Bryan, care defapt sunt de o banalitate exemplara, nu sunt de interes pentru occidentali.

Cel putin nu pentru postul de televiziune BBC, care pare preocupat de faptul principal de presa: un englez a ajuns la Eurovision, dar nu reprezentand Marea Britanie, ci… Romania!

foto: TVR

fotoinfo: “David Luke Michael Bryan s-a născut pe 11 decembrie 1984 în Newton Aycliffe, Marea Britanie. A iubit dansul şi muzica încă de mic, iar în adolescenţă şi-a descoperit talentul pentru teatru.

A urmat cursurile Facultăţii de Artă Dramatică timp de un an, fiind apoi nevoit să renunţe la studii din cauza problemelor financiare. A lucrat ca sudor şi vânzător de ziare, fără a renunţa vreo clipă la cele două visuri ale sale: să călătorească cât mai mult şi să cânte pe scenă.

David Bryan a ajuns în România cu o misiune de binefacere, în 2006. În timpul cât a muncit ca voluntar la reconstrucţia unui orfelinat din Oradea, s-a îndrăgostit de o româncă şi a decis să se stabilească aici”

Iar aceasta nu oricum, ci dupa ce a tras tare de el, a lucrat ca gunoier, a venit in Romania cu o echipa de voluntari, pentru un proiect umanitar si multa vreme a fost mai cunoscut ca solist de karaoke, asa cum explica reporterul postului de televiziune britanic numarul unu, de altfel una dintre cele mai prestante institutii media din lume.

BBC nu ezita sa dea cateva secunde cu mama lui David Bryan, cea care s-a exprimat anterior si pe StareaPresei.ro, dar si cu fratii acestuia.

Putina rabdare pana la secunda 25 a clipului, pentru ca suntem intr-un buletin de stiri si inainte este o alta stire, despre ceva sporturi.

Exact asa cum am scris si cum ma asteptam, dupa ce a fost vedeta locala in oradea, dupa ce a ajuns, acum un an, vedeta nationala in Romania, a castigat Eurovision, iar acum, dupa scandalul acela, singurul lui avantaj este ca a devenit vedeta media.

Sa speram ca stie ce face cu acest statut. Se va confrunta in continuare cu multiple provocari, iar viata este o chestie deosebit de complexa. Mult succes, David!

Share