home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Realitatea TV reşapează îngeri vechi de doi ani

Realitatea TV reşapează îngeri vechi de doi ani

Share

Nu ştiu dacă există îngeri. John Travolta, cred, la un moment dat şi-a imaginat că este chiar el o astfel de fiinţă. Realitatea TV dădea astăzi un clip video, la care Prelipcionen explica faptul că o înregistrare face furori pe Internet. Face, subliniez, adică chestia se petrece acum, în prezent.

Pe înregistrarea făcută de un preot, s-ar observa doi îngeri ridicând la ceruri sufletul unui copil mort. Frumos. Iată textul asociat videoclipului de către userul YouTube faat2000:

This amazing video were sent by pastor Igor Shvedov.
Amateur video has unexpectedly photographed angels. On the screen, visiting angels of one of the apartments of an apartment house is visible. Afterwards, we found out it appeared at the time in the house a child has died. Angels are behind the soul of the child.
Video is taken in the city of Semipalatinsk (Kazakhstan).
See & belive!
Jesus is the Lord!

Până aici, totul bine şi frumos, cu toate că este oarecum jenant pentru o televiziune de ştiri să-şi atragă telespectatorii, ahtiaţi poate după basmele info cu Omar Hayssam şi Traian Băsescu, cu îngeraşi şi alte bazaconii, pe care nici lui Dan Diaconescu nu i-a trecut prin cap să-i broadcasteze.

Dacă ne uităm însă la data în care a fost uploadat în YouTube acest clip, 26 mai 2008, adică acum un an şi aproape opt luni, înţelegem mai bine disperarea acestor oameni, care probabil că fac eforturi să scoată din cofa financiară şi să salveze de la insolvenţă Realitatea Media. Şi-aşa salariile întârzie.

Deci: reşapăm o vechitură de acum aproape doi ani, apoi spunem că lucrul respectiv se întâmplă în prezent, doar-doar s-or holba cu nesaţ credulii. Problema este că nucleul dur al grupului telespectatorilor tipici unei televiziuni de ştiri, peste tot în lume, are un spirit critic, un discernământ care trece peste holbări şi merge la esenţă.

Cosmine, Cosmine, când făceai cursul valutar la Radio Contact aveai mai multă respectabilitate ca jurnalist decât acum, când te faci de râs cu asemenea prostiuţe, pentru banii lui “The Wind”…

Share