Raed Arafat, şeful DSU, a dat în judecată postul România TV

Share

După ani lungi în care, cum-necum, Raed Arafat şi România TV au avut relaţii când bune, când proaste, când civilizate, s-a rupt lanţul de iubire.

Șeful DSU, Raed Arafat, a dat în judecată România TV și solicită 500.000 de lei, ca daune morale. Furios, Victor Ciutacu l-a catalogat drept obraznic.

”Obraznicul de Raed Arafat ne-a dat în judecată. Vrea 500.000 lei. E dreptul lui. Cică i-am lezat imaginea, onoarea, demnitatea și viața privată. Și noi avem drepturi. Printre care cel la apărare. De care îl asigur că vom uza din plin. Fiindcă în instanță nu contează mereu cine e mai satrap.

Dacă simte nevoia și-l lasă avocații care citează din Wikipedia, ne putem și confrunta în instanță. Că la televizor nu e în stare. Sau, ca să fiu exact, omul nu (mai) apare pe micile ecrane care nu sunt partenere media cu el, cu fundația lui sau cu sistemul care-l protejează. Ne vedem în instanță, Comandante!”, a declarat Victor Ciutacu, conform Aktual24.

Arafat a fost puternic susținut de România TV și de vedetele acestui post, în urmă cu doar un an. În februarie 2020, Codruța Cerva și alte vedete ale RTV au organizat un protest în Piața Victoriei, susținând că se pregătește demiterea lui Arafat.

„Am ieșit aici pentru domnul Beuran și pentru domnul Arafat”, strigă Codruța Cerva. „Din sursele pe care le avem, săptămâna viitoare va fi executat și domnul Arafat, așa cum a pățit doctorul Beuran”, a mai susținut Cerva atunci.

Un alt organizator al protestului pro-Arafat de atunci a fost Gelu Vișan, alt invitat de seamă al RTV.

Share