Radu Moraru publică un nou document despre 10 TV

Share

Radu Moraru publică un nou document despre 10 TV  pe site-ul emisiunii Naşul.

ReporterVirtual

Jurnalistul sintetizează ceea ce a declarat şi aseară într-un interviu pentru StareaPresei.ro, apoi dă publicităţii un e-mail către colegii săi, din care aflăm noi date despre prima lună de emisie de la acest post de televiziune.

descarcă e-mail-ul in format Word

Sintetizăm acum noile informaţii din acest e-mail:

10 TV trebuia lansat defapt pe 1 ianuarie 2011. Pentru a a fi continuitate de emisie şi “Naşul” să nu-şi piardă telespectatorii, Radu Moraru a lansat cu mari eforturi televiziunea pe 10 decembrie 2010.

Pentru un studio Sony pe care de exemplu firma Stage Expert cerea 10.000 de euro pe zi, după prima lună 10 TV nu plătise nimic. Nada. Zilch. Niente.

Membrii CNA au fost seduşi de prezenţa lui Radu Moraru, în calitate de director general 10 TV, astfel că postul de televiziune a primit licenţă de emisie.

Din 400 de filme ce ar fi fost achiziţionate de 10 TV, au fost disponibile pentru emisie 20 sau 30.

Contractele cu salariaţii au fost iniţial semnate numai pe primele două luni.

Bugetul pentru programul de Crăciun a fost acontat cu… trei zile înainte!

Una peste alta, primul om la care mă gândesc în acest moment este fostul acţionar de la Autogara Militari. Care e legătura? Simplu: Mihai Martinovici a luat o ţeapă celebră la vremea respectivă, în Afacerea Genesis.

Avea vreo 400 de camioane închiriate de la zeci de firme şi a intrat în incapacitate de plăţi, pentru că Genesis nu i-a mai dat banii. Rezultatul a fost că dl. Martinovici s-a îmbolnăvit.

Morala este că într-un fel îl înţeleg pe Radu Moraru, atunci când spune că nu mai are energie să facă televiziune decât încă cinci ani.

Share