Radiatiile din Bucegi sporesc cu 63% fermitatea sanilor

Share

Misterul radiatiilor de pe crestele Bucegilor nu a fost elucidat complet nici pana azi, unele voci soptind ca ele sunt ramasite ale comunistilor care iradiau populatia, alte voci urland ca acestea provin din Zona Nemuririi, locul unde venea Zamolxe sa bea apa.

FOTO: Keira Knightley inainte (stanga) si dupa (dreapta) sa calatoreasca in Bucegi

Locuitorii din Ialomita sustin chiar ca fantoma sotiei lui Zamolxe vine si azi sa bea apa de la izvorul Ialomicioara, a carui apa este cea mai pura din lume. Deasemenea, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca monumentul natural Babele a avut la origini cateva perechi de sani.

Analizand in detaliu aceste ciudate radiatii, care au fost an la randul obiectul disputelor din lumea stiintifica, specialistii radiologi romani au constatat ca aceste radiatii intaresc sanii si, intr-un mod de-a dreptul uluitor, chiar ii maresc cu 12 procente si ii remodeleaza.

Se pare ca miscarile telurice si radiatiile din aceasta zona au o influenta pozitiva asupra femeilor, care vor fi scutite de azi inainte de tratamentele de intarire sau remodelare a sanilor.

Intr-o declaratie de presa, Elena Udrea a subliniat ca aceasta descoperire va atrage in zona Bucegilor milioane de turiste din toata lumea, doritoare de sani fermi, mari si tari.

“Nu avem in Romania ape termale binefacatoare si nici cine stie ce locuri interesante de vazut, insa radiatiile descoperite sunt unice in lume. Voi initia un proiect de construire a unei statiuni pe platoul Bucegi, cu multe hoteluri in care femeile sa se trateze cu radiatii”

, a mai adaugat Elena Udrea pentru times.ro.

Sondajele au mai aratat ca femeile care au mers cel putin de 4 ori in Bucegi au sanii cu 63% mai fermi fata de femeile care nu au fost si au preferat sa mearga la mare. Un exemplu concludent in acest sens este actrita Keira Knightley care obisnuieste sa mearga in Bucegi in concedii, lucru care se vede de la an la an.

Sursa: Trombon

Share