PSD se dă Gargantua-n Pantagruel pe Facebook că-i dă afară pe Ciordache şi Nicolicea

Share

Ca să escamoteze prezenţa unora dintre cei pe care nu-i scoate de pe listele de la legislative, PSD face propagandă cu alţii.

Comunicatorii PSD se folosesc de știrea, potrivit căreia Florin Iordache și Eugen Nicolicea nu mai ajung pe listele PSD, pentru a promova partidul pe rețelele de socializare. Informația a fost lansată tot de PSD, pe surse.

Litere.net, o pagină de Facebook folosită de propagandistii PSD, pentru a promova contra cost, dar neasumat, anumite mesaje pe Facebook, a alocat sume importante pentru ca utilizatorii rețelei sociale să vadă în număr cât mai mare că PSD îi da afară de pe liste pe Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Carmen Dan.

PSD controlează mai multe astfel de pagini pe Facebook, prin care promovează știri de pe alte site-uri, alocând sume importante, pentru a-și crea o imagine favorabilă.

De dată această, PSD se folosește chiar de situația celor doi soldați credincioși, Iordache și Nicolicea, care, după ce au executat toate ordinele partidului, sunt aruncați la tomberon, pentru că afectează imaginea partidului.

Mai mult decât atât, iată că PSD se laudă cu faptul că îi aruncă la gunoi pe cei doi parlamentari ai săi și mai și plătește campanii de promovare.

Share