home CORUPTIE, POLITICA PSD s-a înţeles cu vagonul de Poştă Pro România să o susţină pe Gabriela Firea

PSD s-a înţeles cu vagonul de Poştă Pro România să o susţină pe Gabriela Firea

Share

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat miercuri convins că social-democraţii vor avea, în perspectiva alegerilor locale, o alianţă de stânga, cu accente liberale, pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti.

„Am avut discuţii şi ieri cu Victor Ponta, am avut discuţii şi cu domnul Calin Popescu-Tariceanu, tot ieri, de obicei discutăm în fiecare zi şi o să avem şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Generală”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că o astfel de alianţa va susţine candidaţi unici la sectoare, iar la Primăria Capitalei – pe Gabriela Firea.

Întrebat ce părere are de faptul că Robert Negoiţă, l-a criticat dur pe Niculae Bădălău, dar şi majoritatea parlamentară care l-a votat pe acesta pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, Ciolacu a precizat:

„În ’89, cel mai important drept pe care ni l-am câştigat este acela de a ne exprima liber. Acest lucru îl putem face în ceea ce priveşte spaţiul public, cât şi intern, în cadrul unui partid. Eu aş prefera astfel de ieşiri să le avem în interiorul partidului, dar este opinia domnului Robert Negoiţă şi nu este la prima abatere, din câte ştiu”.

Cu alte cuvinte: “Bă, nu eşti la prima abatere, dar de data asta trec cu vederea. Să nu se repete!”. Ciolacu a dat asigurări că Negoiţă nu va fi sancţionat pentru această luare de poziţie.

„Nu am sancţionat pe nimeni, nu am sancţionat nici pe cei care mă atacă pe mine, dar asta nu înseamnă că, la un moment dat, nu o să mi se piardă răbdarea, nu neapărat în ceea ce îl priveşte pe Robert Negoiţă”, a spus el.

Preşedintele interimar al PSD a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, la inaugurarea Pieţei Agroalimentare Progresul.

Share