home CORUPTIE, POLITICA Marcel Pavel a fost externat de la Balş. Mai nu crezi în Covid, Marcele?

Marcel Pavel a fost externat de la Balş. Mai nu crezi în Covid, Marcele?

Share

Marcel Pavel este un om nou. El s-a simţit foarte rău, de la coronavirusul care nu există, iar acum, de la aceeaşi boală inexistentă, a fost făcut bine de medicii de la Institutul Balş.

După o perioadă de aproape trei săptămâni, cântărețul a fost lăsat să plece acasă.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a îmbunătățit pe zi ce trece în ultima perioadă, astfel că, în urma tratamentelor specifice, el este acum vindecat complet, atât de infecția cu coronavirus, cât și de pneumoniile păcătoase dobândite pe platoul de filmare.

”Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională”, au povestit prietenii lui Pavel.

Bolnav și internat la Matei Balș, Pavel s-a îndoit de existența virusului:

“Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”, a scris Marcel Pavel, pe Facebook.

Mai multe vedete ale postului de televiziune Antena 1 au fost depistate cu coronavirus, printre acestea aflându-se Marcel Pavel ( caz anunțat pe 18 iunie), Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș (despre care s-a aflat trei zile mau târziu).

Share