home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea, speriată în autobuz: „Să meargă încet, să nu cădem” VIDEO

Gabriela Firea, speriată în autobuz: „Să meargă încet, să nu cădem” VIDEO

Share

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi şeful STB, Alexandru Hazem Kansou, fost liberal, azi trădător, au avut un dialog copios, în timp ce se aflau într-un autobuz al STB.

Neobişnuită să meargă cu autobuzul, Firea s-a speriat că ar putea să cadă. Normal, având în vedere că de zeci de ani are numai volan în faţă şi maşină mică, din cea care-l duce pe Felixică.

Gabriela Firea s-a filmat într-un autobuz din Bucureşti, pentru a anunţa că autovehiculele STB merg pe o bandă unică. Neobişnuită să meargă cu autobuzul, Firea s-a speriat, când şoferul a făcut mai multe manevre bruşte, cauzate de traficul infernal din Capitală.

„Să meargă încet, să nu cădem”, a spus Firea, chiar la începutul înregistrării. Şeful STB, Alexandru Kansou, a reacţionat slugarnic imediat şi a dat ordin şoferului să „să meargă foarte încet, cât poate el de încet”.

„Premieră în traficul bucureştean! De azi inaugurăm banda unică mult-aşteptată! Aceasta este amenajată pe liniile de tramvai, unde de dimineaţă circulă şi autobuzele. Azi inaugurăm prima etapă a acestei acţiuni importante pentru fluidizarea traficului”, a anunţat Firea.

Share