Produse Columbofile – eshop destinat celor care au grijă de porumbeii voiajori

Share

Fiecare ființă vie are nevoie de anumite lucruri esențiale pentru a trăi, precum apă, mâncare și odihnă. Porumbeii nu fac excepție de la aceste lucruri și în special dacă este vorba despre porumbeii voiajori, aceștia au nevoie de mai multe suplimente decât cele esențiale. Așa cum un sportiv trebuie să aibă o alimentație strictă și bogată în proteine, pentru a avea tot aportul de vitamine și minerale de care are nevoie, la fel este și în cazul porumbeilor.

Pentru a putea rezista în competiție și în călătoria lor, aceștia au nevoie de suplimente care să îi ajute să fie mai rezistenți și să fie feriți într-o oarecare măsură de bolile la care sunt predispuși. Magazinul online Produse Columbofile este cel la care poate apela orice iubitor și crescător de porumbei, deoarece poate comanda de aici diverse produse pentru aceștia, alături de medicamente și vaccinuri.

Lucruri esențiale pentru porumbei

Cei care vor să crească porumbei sau care fac deja acest lucru probabil că știu care sunt produsele esențiale de care au nevoie. Aceștia trebuie să știe și că pot găsi la eshopul Produse Columbofile cele necesare de unde pot alege. Este un magazin online special destinat porumbeilor, de unde cei interesați pot comanda medicamente sau alte produse de la branduri diferite, în funcție de ceea ce consideră potrivit. O comandă poate aduce la ușă toate cele necesare, printre care:

-Vitamine: esențiale pentru o bună creștere, în special pentru pui. Paloma Vitamineral este una dintre aceste produse, care întăresc oasele și stimulează metabolismul. Conține diverse tipuri de vitamine precum B2, BB, D3, B12 și altele.

-Uleiuri: acestea pot fi combinate cu vitaminele și au un rol foarte important pentru metabolism, precum și feresc păsările de problemele gastro-intestinale. Uleiul de usturoi și ceapă disponibil pe site are dublu rol și ajută și căile respiratorii.

-Medicamente: există multe tipuri de medicamente pentru porumbei voiajori. În funcție de problema cu care aceștia se confruntă puteți găsi variante diverse. Când este vorba despre infecții respiratorii bacteriene ar fi potrivită doxiciclina. Este un medicament care acționează rapid, deoarece corpul o absoarbe repede. Infecțiile bronșice pot fi tratate cu spiramicină, care trebuie administrată tuturor porumbeilor, nu doar celor bolnavi. După tratamente au nevoie de un complex de multivitamine pentru a se reface mai repede și pentru a putea lupta mai bine cu alte boli.

-Suplimente: mixuri de semințe și componente variate, care îi ajută la digestie și care le oferă aportul necesar de vitamine, deoarece ajută la asimilarea substanțelor nutritive. Sunt disponibile mai multe variante printre care gritul cu anason, natural Hi-Calcium grit și altele, care nu ar trebui să lipsească într-o crescătorie.

-Pâsle: necesare pentru cuibar, acestea asigură drenajul și igiena puilor și ajută chiar și ouăle să fie menținute în siguranță când sunt clocite.

Puteți accesa site-ul pentru a descoperi toate produsele disponibile de care aveți nevoie. Puteți contacta reprezentanții Produse Columbofile pentru orice nelămurire și informații necesare, la numărul de telefon 077 377 4303.

Share