Prime Studios – ofertă de angajare

Share

Locuri de muncă unde se fac angajări nu sunt suficiente în comparație cu numărul crescut de persoane care nu au un loc de muncă. Mai ales după terminarea facultății, poate fi destul de dezamăgitor să mergi la zeci de interviuri de angajare fără să primești vreun răspuns pozitiv, din cauză că nu ai experiență sau din alte varii motive.

Deseori, la locul de muncă îți este interzis accesul pe telefon, astfel incat nu poți lua legatura cu cei dragi în caz de o urgență, pauza nu este suficientă în comparație cu volumul de ore lucrate și câte și mai câte inconveniente care aduc persoana la epuizare fizică și psihică. Prime Studios este un studio de videochat care pune la dispoziție locuri de muncă avantajoase, în condiții optime. Femeile interesate ar putea opta pentru un astfel de loc de muncă fără să ia în considerare părerea celor din jur. Este un mod de a deveni independentă financiar, fără a munci într-un mediu obositor și solicitant.

Cum se diferențiază Prime Studios de alte studiouri din această nișă?

Un prim lucru important este că angajatorii pun preț pe starea de bine a angajatelor și vor să le ofere unele dintre cele mai bune condiții. Aceștia investesc timp și resurse materiale astfel încât nimic să nu le lipsească. Respectul reciproc este un al doilea aspect întâlnit aici, deoarece poate fi una dintre cheile ce duc la succes.

Pregătirea și instruirea angajatelor noi este prioritară pentru că fiecare persoană care face parte din această echipă trebuie să cunoască principiile firmei. Indiferent de experiența anterioară în domeniu, angajarea la acest studio videochat Bucuresti presupune schimbare în bine și alte valori după care persoana în cauză se ghidează.

Chiar și noile angajate au parte de îndrumare pentru a nu fi puse în niciun moment în ipostaze deranjante sau în care să nu știe ce să facă. Există multe avantaje pe care fiecare le poate avea dacă optează pentru un loc de muncă la Prime Studios și unele dintre acestea vor fi prezentate în continuare.

Despre avantajele financiare

Un prim aspect important este partea financiară pentru că atunci când o persoană caută un loc de muncă înseamnă că are nevoie de bani pentru a se întreține. Acest pas spre o viață independentă poate fi destul de riscant uneori pentru că apar fel și fel de cheltuieli neașteptate.

Atât facturile care apar săptămânal aproape, cât și chiria, alături de banii pentru alimente sunt cheltuieli inevitabile și deseori un salariu minim pe economie nu este suficient până la finalul lunii. Cei care lucrează la prime-studios.ro au parte de un salariu atractiv fix. În primele luni de muncă angajatele primesc 3000 de RON alături de alte avantaje financiare.

Pentru că atenția față de angajate și aprecierea pentru acestea este dovedită încă o dată prin fapte și nu doar în scris, fiecare nouă angajată primește 500 de dolari pentru prima lună de muncă.

Chiar și angajatele vechi care aduc sau recomandă o prietenă care să se alăture echipei primește suma de 200 de dolari pentru prima lună de muncă a respectivei persoane.

Alte avantaje sau beneficii

Pentru că limba engleză este indispensabilă pentru un astfel de loc de muncă nu trebuie ca fiecare nouă angajată să investească pentru propria educație în acest sens, deoarece angajatorii pun la dispoziție cursuri de limba engleză. Timp de 3 luni fiecare persoană poate învăța la nivel conversațional engleza și dacă la finalul acestor luni mai sunt necesare niște ore, cursurile pot continua.

Implicarea și interesul sunt recompensate și persoana care petrece cele mai multe ore online într-o lună primește anumite cadouri, bonusuri. Acesta poate consta într-un city break în care angajata se poate relaxa departe de agitația orașului. Un al doilea bonus poate consta în posibilitatea de a face o operație estetică. Fiecare are aspecte legate de fizic care nu îi sunt pe plac, iar acesta poate fi prilejul potrivit pentru schimbările dorite.

Chiar și din punct de vedere al orarului există avantaje. În funcție de preferințe fiecare poate alege dacă lucrează dimineața, intermediar sau seara. Deci cu un salariu atractiv, un program flexibil și posibilitatea de a câștiga premii, pe lângă un mediu de lucru plăcut, tot ce rămâne de făcut este stabilirea unui interviu de angajare.

Pe site sunt disponibile mai multe informații.

Contact:

0725 165 944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei).

Share