Consumabile pentru salon de la iglow.ro

Share

Saloanele de înfrumusețare au nevoie de o mulțime de consumabile, mai ales în perioadele aglomerate ale anului. Sezonul estival vine cu numeroase programări, femeile dorind să arate mereu impecabil. Pe lângă simplele consumabile pe care trebuie să le ai la îndemână mereu, salonul mai are nevoie și de echipamente de protecție personală, articole de unică folosință și alte produse de acest tip. Comandă online consumabile pentru salon de la iglow.ro!

Iglow este un magazin online ce dispune de o gamă variată de produse pentru saloanele de înfrumusețare. În funcție de serviciile prestate, salonul sau stilistul mai are nevoie și de vopsele pentru sprâncene sau gene, pentru cosmetică, machiaj, aparatură electrică sau masaj. Dacă salonul este nou, vei avea nevoie și de mobilier pentru salon pe care îl găsești tot pe iglow.ro.

Alege relaxarea maximă pentru clienții tăi cu uleiul de masaj Yamuna!

Pe site vei putea comanda ulei de masaj anticelulitic, terapeutic sau hidratant. Oricare ar fi tipul de masaj dorit, Iglow poate aduce răsfățul și relaxarea în cadrul salonului tău. Uleiurile au un miros plăcut și proprietăți terapeutice care pot îmbunătății circulația sângelui și elasticitatea pielii. Pentru cei care vor să ajusteze aceste două elemente, uleiurile de masaj Yamuna sunt unele dintre cele mai bune opțiuni.

Site-ul cuprinde produse pentru manichiură și pedichiură, ideale pentru doamne și domnișoare! Magazinul Iglow include și unele dintre cele mai cunoscute și calitative branduri în materie de manichiură și pedichiură, cum ar fi Elixic, Crystal Nails, Brillbird sau Melkior. Cu ajutorul produselor de înaltă calitate vei putea efectua manichiura sau pedichiura dorită, cu rezistență de lungă durată. Poți comanda toate produsele de care ai nevoie pentru diferite tehnici, cât și consumabile pentru salon de la iglow.ro.

Consumabilele pentru salon de pe site cuprind papucii de unică folosință pentru pedichiură, pelerinele pentru vopsit, folii pentru împachetări, ceară pentru epilare, mănuși de unică folosință, acoperitori pentru încălțăminte, măști faciale, bonete, vopsele pentru sprâncene și gene, sorț de protecție pentru vopsit, prosoape de unică folosință de diferite dimensiuni și geluri igienizante.

În materie de mobilier pentru salon, iglow.ro pune la dispoziția clienților scaune pentru coafor și frizerie, unități de spălare pentru coafor, cât și paturi pentru masaj, cosmetică și spa. Poți începe o afacere în acest domeniu în cel mai scurt timp, deoarece Iglow îți poate asigura necesarul pentru un salon de înfrumusețare sau remodelare corporală!

Schimbă complet aspectul fizic cu ajutorul produselor de make-up!

Un machiaj diferit și potrivit tipului de ten, cât și fizionomiei unei cliente îi poate aduce încrederea în sine de care are nevoie. Site-ul iglow.ro dispune de o varietate de produse de machiaj pentru ochi, buze și palete de culori cu care poți obține un machiaj profesional și rezistent.

Plasează o comandă cu consumabile pentru salon de la iglow.ro și vei avea parte de produse calitative pentru clienții tăi! Contactarea consultanților se face fie prin formularul de contact, prin numerele de telefon afișate pe site sau prin intermediul adresei de e-mail vanzari@iglow.ro.

Share