Primarii PSD vor încerca să blocheze secții de vot, pe motiv de infectări

Share

Ca o sinteză a tuturor relelor, primarii PSD vor încerca să facă în aşa fel încât coronavirusul, ca pretext, să blocheze secţiile de vot şi prezenţa la vot să fie scăzută.

Candidatul PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 6, Cirpian Ciucu, atrage atenţia că primarii PSD ar putea sabota procesul de votare, pentru a descuraja participarea sau chiar i-ar putea împiedica pe oameni să voteze, sub pretextul apariţiei unor cazuri de coronavirus.

„Dimineaţa mergem la vot, da? Dimineaţa, nu seara! Votăm în condiţii speciale acum, în condiţii de pandemie. Este probabil (nu doar posibil) ca ei să încerce să blocheze anumite secţii, mai ales după prânz, pentru că ştiu că electoratul lor votează în prima parte a zilei.

Pentru a evita orice posibilă problemă / întârziere, nu riscaţi! Vă rog VENIŢI la vot DIMINEAŢA!”, a anunţat Ciucu.

„Dau acest semnal. Dacă se vor crea aglomerări şi busculade la secţiile de vot din Sectorul 6, va fi doar vina lui Gabriel Mutu. Mai mulţi directori de şcoli mi-au atras atenţia că Primăria Sectorului 6 ‘organizeaza’ în aşa fel votul, încât oamenii să fie direcţionaţi spre cele mai mici uşi din şcoli, acolo fiind nevoiţi să treacă prin scannere de tip aeroport.

Scopul este descurajarea participării la vot! Îi atrag atenţia lui Gabriel Mutu! Îi atrag atenţia! Să asigure termometre de tip ‘pistol’, cum sunt în centrele comerciale şi, doi, să asigure cel puţin două intrări per şcoală. Îi atrag atenţia că, dacă va împiedica votul cetăţenilor din Sectorul 6, se joacă cu libertatea lui”, a mai scris Ciucu.

Share