Ziua în care România scapă de PSD. Episodul 4. Va urma

Share

Aşa cum am mai afirmat, PSD s-a lovit de trei ori, până acum, cu capul de zid. Neînţelegând sau neputându-se opri din lovit zidul cu capul, continuă, sperând să-l spargă.

Prima lovitură cu capul în zid a fost la referendumul pentru familie. Atunci, românii au administrat PSD o lovitură dură, arătându-i că nu se lasă prins în mrejele propagandei Rusiei, cu homosexualii, cu UE, care vrea să ne lase fără de credinţă ş.a.m.d..

A doua şi a treia lovitură cu capul în zid au fost referendumul pentru Justiţiei şi alegerile europarlamentare. A fost clară şi opţiunea românilor pentru o justiţie independentă şi păentru statul de drept, ca şi opţiunea pro.Vest.

A urmat ziua de după, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, apoi încarcerat. PSD a spus apoi: “Am înţeles mesajul românilor”, apoi a continuat să facă rele. Toate relele imaginabile şi dintre cele greu de închipuit.

Îşi închipuia cineva că PSD, împreună cu acoliţii lor rusofili de la Avocatul Poporului, Renate Weber, şi CCR, Valer Dorneanu, Cristian Deliorga, Giani Stan, Marian Enache, vor face tot posibilul pentru ca un număr cât mai mare de români să se infecteze cu coronavirus şi să moară din cauza Covid?

Iar acum, vin în faţa românilor, cu un concentrat de practici mafiote, de disimulare, de descurajare a votului, încercând să facă tot ce este posibil pentru ca prezenţa la urne să fie cât mai mică, pentru că ştiu că altfel îşi iau bătaie mare.

Nu. Trebuie să îi mai ajutăm pe domnii din PSD să mai dea odată, tare de tot, cu capul în zid, episodul 4, apoi mai avem episodul 5, alegerile legislative, şi poate începe deconstrucţia finală a sistemului ticăloşit.

Este nevoie să mergem la vot într-un număr cât mai mare şi să îi ajutăm pe domnii din PSD să mai facă un pas spre prăpastia politică în care trebuie să cadă, pentru ca România să prospere. Ştim ce avem de făcut.

Este atât de simplu: Hai la vot! 

Share