home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Posturi tv amendate pentru imaginile cu Pandrea si Darie (MFax)

Posturi tv amendate pentru imaginile cu Pandrea si Darie (MFax)

Share

CNA a decis joi să amendeze Antena 1 şi Pro TV cu câte 20.000 de lei şi Kanal D cu 5.000 de lei, pentru difuzarea înainte de ora 22.00 a unor imagini în care actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea apăreau în ipostaze erotice, fapt care poate să afecteze dezvoltarea fizică şi morală a copiilor.

FOTO: Ring – Anca Pandrea si Iurie Darie, intineriti la doctor

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, modul în care posturile de televiziune au difuzat informaţiile despre apariţia unor imagini care-i prezentau pe actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea în ipostaze erotice.

Astfel, potrivit CNA, postul Antena 1 a difuzat pe 11, 13 şi 15 octombrie emisiunea “Acces Direct”, în intervalul orar 17.00 – 19.00, în direct, cu marcajul AP (acordul părinţilor).

În aceste emisiuni au fost difuzate materiale cu privire la actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea şi fotografiile în care aceştia au apărut în ipostaze erotice. Fotografiile au fost blurate.

În emisiunea “Acces Direct” din 11 octombrie, titlul postat pe ecran a fost: “Vor în filme pentru adulţi; Iurie Darie şi soţia au apărut în poze sexy”, în timp ce, pe 13 octombrie, pe ecran a fost titrat: “Sexy la vârsta a treia? Artiştii vorbesc despre Iurie Darie şi soţia sa”.

Subiectul a fost abordat şi în emisiunea “Acces Direct” din 15 octombrie, pe ecran fiind titrat “Darie Jr. Rupe tăcerea; Ducu Darie: “Tata nu realizează ce a făcut”; “Şoc: Amor pentru comerţ cu vin”; “După pozele sexy, Darie şi Pandrea au deschis crama”.

Subiectul fotografiilor erotice… citeste tot aici

Share