home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Posibil şoc pe piata TV (Tolo)

Posibil şoc pe piata TV (Tolo)

Share

Trei din media:

foto: Bre

1. Unul dintre cei mai importanti oameni de TV din Romania, legendar pentru realizarile sale, are probleme profesionale neasteptate si e posibil sa se desparta de actualul loc de munca. Plecarea lui ar fi un adevarat şoc de piata. Nici un cuvint in plus in acest moment.

http://www.stareapresei.ro/posibil-soc-pe-piata-tv-tolo-16979.html

2. Culise interesante la licitatia pentru masurarea audientei TV din 2012. La votul final, dintre toate statiile TV si agentiile de publicitate care s-au exprimat, doar TVR a optat pentru oferta mai scumpa cu aproximativ un milion de euro, pe trei ani, pe care a facut-o Kantar Media (fost CSOP) si care a cistigat in fata GfK. La fel ca TVR s-a exprimat si CNA, care a votat de doua ori, intii in comisia tehnica si apoi in runda finala.

CSOP e un apropiat al PD-L, care are nevoie sa controleze banii televiziunilor si opinia publica, favorizind statiile prietene si diminindu-le artificial audienta si incasarile celor ostile Puterii”, a spus un reprezentat al uneia dintre televiziuni.

Nici vorba de asa ceva! Kantar nu a cistigat doar datorita voturilor TVR si CNA, ci şi, in primul rind, datorita scorului mai bun pe care l-a scos la comisia tehnica!”, a raspuns, off the record, cineva din televiziunea publica. Conform taberei televiziunilor private, reprezentantul TVR ar fi primit un telefon chiar inainte de votul final si a votat disproportionat, cu 4 puncte in favoarea Kantar, exact cit sa-i asigure victoria.

3. Framintarile interne, problemele cu clientii si suspiciunile de coruptie din sinul bancii Volksbank au propagat un articol in ziarul austriac Der Standard.

Daca informatiile sint corecte si exista un contract de PR sau publicitar, dar cu natura de PR, intre Volksbank Romania si Intact Media Group,  in valoare de 2,5 milioane de euro, poate se lamuresc si persoanele care se ocupa cu asa ceva ca presa e una si lobby-ul si pr-ul sint altceva, dovada ca prima are intotdeauna capacitatea sa scoata la iveala faptele chiar si atunci cind nu-i convin!

Gazeta Sporturilor nu a fost parte a unui astfel de deal si stiu exact ceea ce spun cind afirm asta.

sursa

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share