Ponta contestă ordinea universului. Ordonanţa procurorului. Tot

Share

Ponta contestă ordinea universului. Ordonanţa procurorului. Tot

Victor Ponta a ieşit azi şi a declarat că contestă ordonanţa procurorului Uncheşelu: “Voi merge marți, miercuri, când mă cheamă procurorul, pentru a contesta ordonanța“.

Din punct de vedere procedural, ca orice cetățean al României, voi contesta ordonanța emisă joi de către procurorul de caz, la procurorul ierarhic superior și după aceea la judecător.

Pentru că, până în acest moment, nu am avut ocazia să fiu audiat de către nimeni; nici de către procuror, nici de către judecător, și cred că este dreptul constituțional al oricărui om din această țară de a fi ascultat atunci când este acuzat de ceva. (…)

Voi merge marți, miercuri, când mă cheamă procurorul, pentru a contesta ordonanța.

Ponta a spus că e acuzat pentru presupuse fapte din anul 2007 – 2008, pentru care s-a deschis un dosar în anul 2012, în urma acuzațiilor Monicăi Macovei.

Aluzia la faptul că este în realitate un dosar politic, deschis de “odioasa” Monica Macovei, este evidentă. Ca şi întrebarea implicită: “de ce mi-au deschis dosar de-abia patru ani după presupusele fapte penale?”.

Iar răspunsul e simplu: pentru că a prins exact momentul în care Justiţia a început să se elibereze de control politic. La început, i-a mai considerat falsurile drept acte corecte, apoi le-a dat în vileag drept ceea ce ar fi: nişte falsuri.

Ponta contestă tot, dorind să-și dovedească nevinovăția, susținând că acuzarea sa, din punct de vedere politic, are ca scop schimbarea guvernului actual și a majorității actuale:

Conform tuturor definițiilor, schimbarea unui guvern se face prin alegeri sau prin vot în parlament. Orice altă metodă înseamnă lovitură de stat și nu îmi doresc să trăim într-o țară în care guvernele se schimba altfel decât prin procedurile constituționale.

Omul acesta începe să semene cu Ianukovici şi cu tătucul său de le Kremlin, care mai susţine şi acum că înlăturarea pupilului său a fost făcută printr-o lovitură de stat dată de SUA.

Victor Ponta contestă însăşi ordinea constituţională, punând-o sub semnul întrebării:

“[…] evenimentul de vineri, acuzarea mea pentru presupuse fapte în 2007-2008, (…) are legătură directă cu evenimente care s-au întâmplat recent și anume cu emoția produsă în opinia publică de cazul Rarinca, de solicitările și pozițiile Asociației Judecătorilor, de propunerile de modificare făcute de parlamentari și de votul de marți, de la Senat, în cazul domnului Șova

Interesant este că am auzit exact această minciună vineri seară, la Antena 3: Cazul Ponta, menit să arunce în debara Cazul Rarinca.

În acest moment, toţi, procurorul Uncheşelu, care îl urmăreşte penal şi-i cere cercetarea penală, preşedintele Iohannis, care-i cere demisia, partidele politice, care-i cer demisia, fostul preşedinte, care i-a cerut demisia, presa liberă, care consemnează şi îi cere, de asemenea, demisia – toţi aceştia fac parte dintr-o mare conspiraţie politică împotriva lui Victor Ponta.

Ei, Universul întreg, stelele, galaxiile sunt împotriva lui Victor Ponta, iar acesta contestă Universul.

nota: În timp ce staţiile tv cumva mai libere consemnează, scriu, vorbesc despre evenimentul momentului, RTV, chiar în acest moment, intoxică, vorbind despre Cazul Vâlcov, rulând alte ştiri. Antena 3 rulează şi ea ştirile, cu o informaţie esenţială pentru acest moment: preţul apartamentelor, în uşoară creştere …

Share