Pleşoianu, plegomazin: Cei ce trag sforile pe planetă sunt fiinţe cât se poate de reci!

Share

Liviu Pleşoianu dă impresia că începe să decoleze vertiginos, iar felul în care acesta se exprimă şi ceea ce spune dovedeşte cu prisosinţă faptul.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu anunță că și-a terminat proiectul la care lucra de peste un an. Este vorba despre o carte-manifest cu care Pleșoianu intenționează să trezească spiritul locuitorilor planetei Pământ pentru a lupta împotriva „sistemului” opresiv. Cartea se numește, sugestiv, „Trezește-te, omule!”. Cartea are fix 100 de pagini.

„Efortul meu este și a fost în toți aceșți ani unul îndreptat spre eliberarea OMULUI. Când omul profund va fi descătușat, doar atunci toate problemele exterioare, toate problemele sociale își vor găși rezolvarea. În schimb, marfă proastă a pseudodemocratiei, care ni se vinde de decenii, nu ne va ajută să facem nici măcar un pas înainte pe calea evoluției noastre! Din contra, dacă vom continuă să susținem, chiar și indirect, prin nepăsare sau neimplicare, actuală formă socială, atunci ne vom afundă tot mai mult într-o groapă a civilizației noastre pe care singuri ne-o săpăm deja voioși!”, anunță Pleșoianu.

Iată câteva fragmente din „cartea manifest” a deputatului PSD.

„Sistemul, compoziția și modul sau de funcționare, pricepe rapid că singură modalitate reală de a învinge Sistemul este TREZIREA OAMENILOR. Dacă vrei cu adevărat să învingi Sistemul, încearcă să nu fii naiv. Nu îl vei învinge niciodată abordandu-l direct. Dacă vrei cu adevărat să învingi Sistemul, nu îți mai propune să îl învingi. Propune-ți să îi ajuți pe OAMENI să se TREZEASCĂ! Doar așa poate fi învins Sistemul – prin trezirea oamenilor!”, scrie Pleșoianu.

El mai dezvăluie apoi cum ocultă mondială a reușit să controleze omenirea.

„Care este principala armă a celor care lucrează intens la deturnarea destinului umanității? URA… În actuală faza a evoluției umanității, nimeni nu mai poate înainta că o monadă, că o entitate de sine stătătoare, autosuficiență. Doar ÎMPREUNĂ, doar prin acțiune conjugată mai putem face fie și un milimetru dintr-un pas înainte! Că atare, cine vrea să împiedice cursul evolutiv normal al omului și al societății omenești ce are de făcut, în primul rând? …Are de generat zi de zi curente noi de ura, are de creat și uns, zi de zi, mecanisme noi, din ce în ce mai sofisticate și mai greu sesizabile, care generează ura”, susține Pleșoianu.

Pleșoianu arată apoi cititorilor săi cine sunt de fapt cei „care trag cu adevărat sforile pe Planetă”.

„Sunt ființe cât se poate de reci, chiar glaciale aș putea spune! Cei care trag cu adevărat sforile pe Planetă sunt ființe capabile de autocontrol. Dacă le întâlniți, pur întâmplător, nu va vor atrage atenția în mod obișnuit. Vor trece pe lângă dumneavoastră aproape insesizabili! Pentru că ceea ce fac aceste persoane nu e să acționeze direct, ci să genereze mecanisme care funcționează de la sine. Vedeți dumneavoastră, muncă acestor înși are că scop influențarea și controlarea ființelor omenești, însă ea nu se desfășoară în niciun fel omenește… Acești ‘influencer-i’ la nivel planetar acționează creând și punând în mișcare MECANISME. Ei creează, testează și perfecționează MECANISME sociale, MECANISME de control social. Ei nu pot acționa nicidecum într-un sens cu adevărat UMAN”, a scris Pleșoianu.

Deputatul PSD oferă și soluția pentru dezrobirea umanității.

„…’Și ce e, atunci, de făcut?’, veți întreba. – Un singur lucru: crearea unui cadru social care să contrabalanseze ura, crearea unui cadru educațional, social, economic și politic, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, care să-i ofere omului posibilitatea de a se dezvoltă în sensul fraternității universale, nu în cel al urii generale”, indică Pleșoianu.

PSD a anunțat, luni, pe surse, că Liviu Pleșoianu nu se va mai regăsi pe listele sale parlamentare.

Share