Mirel Palada: “Țara va fi guvernată de alianţa PNL – USR PLUS”

Share

Gura păcătosului adevăr grăieşte! Mirel Palada spune o dată şi el adevărul, dincolo de toată propaganda din care face parte.

Sociologul Mirel Palada, unul dintre oamenii apropiați de Gabriela Firea, anunță că România va fi guvernată cu certitudine de PNL și USR PLUS, întrucât „PSD va face pe dracu’ în patru să evite să ajungă la guvernare”.

„Cărțile sunt făcute deja. PSD va face pe dracu’ în patru să evite să ajungă la guvernare. Evident că încearcă să evite cu orice preț să guverneze în combinația letală criză sanitară / criză economică. Deja PSD se pregătește pentru încă patru ani în opoziție. Prețul plătit pentru a evita glonțul unor măsuri drastice.

Ca de obicei, în vremuri de criză România va fi guvernată de tabăra anti-PSD, care nu știe altceva decât măsuri timpite, pro-ciclice. PSD se păstrează pentru vremuri bune, cînd va distribui din nou plus-valoarea vremurilor de prosperitate.

Drept pentru care, indiferent de câte cazuri de covid vom avea în următoarele săptămâni, decizia e deja luată, scrisă în piatră, consecința înțelegerii ambelor tabere politice: alegerile vor avea loc la termen, în 6 decembrie.

Nu contează câţi vor fi infectați, câţi vor muri. După cum spunea un distins conducător cu câțiva ani în urmă: a trebuit să moară oameni ca să facem alegeri la termen.

Pe urmă țara va fi guvernată de alianța PNL USR PLUS. Principalii câştigatori: iezii tineri și veninoși de la USR PLUS, care-și vor devora pe dinăuntru gazdele politice generoase și naive. O să fie că în scena din Alien, când ăla micu’ iese cu sânge și poftă din pieptul lu’ ăla mare și prost, care credea că totul e bine.

N-o să fie bine. PNL o să iasă rănit puternic ca urmare a guvernării în timp de criză. Iar USR PLUS vor profita să crească mari pe osânza și pe cadavrul liberalilor. Să fie primit. Ghinion”, susține Palada, într-o postare pe Facebook.

Palada s-a remarcat în ultima perioadă prin numeroase sondaje extrem de favorabile Gabrielei Firea. Luni, el a difuzat un sondaj, din care rezultă că 71% dintre bucureșteni cred că alegerile au fost furate.

Share