Doina “Fă Doino” Pană dispare de pe listele PSD la legislative

Share

După o glorioasă carieră politică alături de Victor Ponta, şi nu numai, “Fă Doino”, adică pesedista Doina Pană, se duce la vatră.

Actualii parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud, deputatul Daniel Suciu și senatorul Ioan Denes, sunt cei care vor deschide listele de candidați ale filialei județene pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, în urmă deciziilor luate de Biroul Politic Județean, se arată într-un mesaj postat pe pagină de Facebook a organizației.

Fostul vicepremier și fost ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, este primul pe lista de candidați ai PSD Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților, fiind urmat de către liderul TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Gruia Ivan, în prezent purtător de cuvânt al Consiliului Județean.

La Senat, fostul ministrul al Apelor și Pădurilor, Ioan Denes, candidează pentru un nou mandat, lista PSD fiind completată cu un cadru didactic universitar de educație fizică și sport, Virgil Rus.

Actualul deputat de Bistrița-Năsăud, Doina Până, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României.

Doina Până, fost ministru, a susținut în urmă cu doi ani că a fost otrăvită cu mercur. „Nu pot să vorbesc despre anchetă, dar vreau să va spun că problema e foarte veche din 2-3 februarie 2018, atunci am făcut plângerea și aș fi tăcut în continuare pentru că interesul meu e să-i prindă decât să… adică n-am vrut să aduc nicio impietate cursului poliției, parchetului. Eram ministru la păduri pe vremea Guvernului Tudose, în noiembrie 2017 am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că am probleme foarte mari cu inima, modificări pe EKG cu iminentă de infarct, am urmat un tratament, chiar m-au văzut mai mulți specialiști și cu toate astea m-am simțit tot mai rău. La un moment dat, pentru că epuizasem toate analizele specifice, s-au gândit să mă trimită într-un final la o analiză toxicologica și în 15 ianuarie 2018 am aflat rezultatul: eram intoxicată cu mercur în concentrație mare”, a declarat Doina Până.

Share