home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Planul operativ “demascarea prezidenţiabilului”

Planul operativ “demascarea prezidenţiabilului”

Share
Mănăstire-ntr-un picior... ghici, ciupercă, cine-i?
Mănăstire-ntr-un picior… ghici, ciupercă, cine-i?

Planul operativ la care ne vom referi ar putea să se numească “demascarea prezidenţiabilului ofiţer sau fost ofiţer acoperit” al unui serviciu secret.

Este clar, e un secret polichinelle, aşa cum am scris anterior, că acest ofiţer acoperit ar putea să fie premierul Victor Ponta.

După “dezvăluirea” aşa-zisului ofiţer acoperit de servicii secrete Robert Turcescu, opinia publică a fost bulversată câteva zile, apoi discuţia s-a mutat iar pe întrebarea legitimă principală: cine este ofiţerul sau fostul ofiţer acoperit de servicii secrete prezidenţiabil.

Indiferent cât de insistent au încercat diferiţi vectori de opinie (interesaţi sau dezinteresaţi) să se întrebe sau să afirme ba că e Klaus Iohannis, ba că e William Brânză, ba că e Monica Macovei, numele care revenea pe buzele tuturor era, finalmente, cel al lui Victor Ponta.

În diferite feluri. Uitaţi-vă la ce spune Valentin Stan în emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea Românească, de aseară. Elena Udrea le-a cerut celorlalţi candidaţi la Preşedinţie să dea o declaraţie pe proprie răspundere că nu au fost ofiţeri acoperiţi de servicii secrete. Iar e încă un moment dificil pentru Ponta. Va spune el public că “nu, n-am fost şi nu sunt”?

Deja, pe măsură ce discuţia continuă pe această temă, devine tot mai puţin important acum, când are loc difuzarea ideii în masa electorală, dacă vor apărea rapid documente despre Ponta – ofiţerul sau fostul ofiţer acoperit, pentru că secretul cunoscut de toţi va fi intrat în minţile tuturor celor vizaţi: electoratul activ.

Mănăstire-ntr-un picior, ghici ciupercă cine-i?

Acest teasing extraordinar de percutant are un efect de măciucă asupra electoratului român şi îl discreditează puternic pe Victor Ponta. Dacă vor apărea şi documente, va fi lovitura finală. Pentru că atunci Victor Ponta va fi scos complet din cursa electorală.

Carevasăzică, acum ne aflăm în faza în care planul operativ “demascarea prezidenţiabilului ofiţer sau fost ofiţer acoperit” de servicii secrete lucrează la nivelul subliminal, în conştiinţa fiecărui român.

Acestea fiind zise, mai rămâne să răspundem la întrebarea următoare: ce se va întâmpla cu Robert Turcescu? Dacă el a făcut o învăluire informativ-propagandistică pentru minţile ionelilor şi costelilor de la televizor, nu accepta, la nivelul la care se află el, să facă acest lucru fără a avea un plan de exit din cestiunea în speţă.

Care va fi pentru Robert Turcescu acest exit – dacă va fi să fie? Vom vedea.

Share