VIDEO România, Cezar – “It’s My Life” în finala Eurovision

Share

România este în finala de sâmbătă a competiţiei muzicale Eurovision, cu piesa “It’s My Life”, interpretată de Cezar Ouatu.

Se pare că controversatul în Eurovision contratenor a izbândit şi s-a impus prin prezenţa sa exotică reuşind să atragă atenţia asupra sa.

Cezar a avut probleme cu controlul de sunet în cască, a avut inexactităţi interpretative şi a ieşit din cadenţă, dar aceste lucruri pot fi acum considerate accidente de traseu, atâta timp cât suntem în finala de la Malmö.

Au votat şi nu au participat la competiţie finalistele Germania, Franţa şi Spania. Cele mai bine plasate 10 ţări au intrat în finală.

Ca şi după prima semifinală, punctajul şi ordinea calificării nu vor fi date publicităţii decât duminică, după încheierea competiţiei, pentru a nu influenţa votul în finală.

Celelalte 9 piese-concurent care s-au calificat în finala de sâmbătă sunt următoarele:

Ungaria, ByeAlex – „Kedvesem” (Zoohacker Remix)

Azerbaijan, Farid Mammadov – „Hold Me”

Georgia, Sopho Ghelovani & Nodiko Tatisvili – „Waterfall”

România, Cezar – “It’s My Life”

Norvegia, Margaret Berger – „I Feed You My Love”

Islanda, Eyþór Ingi Gunnlaugsson – „Ég á líf”

Armenia, Dorians – „Lonely Planet”

Finlanda, Krista Siegfrids – „Marry Me”

Malta, Gianluca – “Tomorrow”

Grecia, Koza Mostra si Agathon Iakovidis – „Alcohol Is Free”

Din punctul nostru de vedere, nu meritau să fie în finală şi s-au calificat Malta, Finlanda, Armenia şi Ungaria şi meritau să evolueze sâmbătă şi nu s-au calificat Bulgaria, Elveţia şi poate şi Albania. Aşteptăm cu încredere tragerea la sorţi de mâine a ordinii din marea finală.

Share