home DIVERSE Phone Joker. Farse, nu joaca!

Phone Joker. Farse, nu joaca!

Share

Internetul? Plin de farse cu telefonul. V-ati dori sa fiti in pielea lui Buzdugan? Aveti acum posibilitatea. Exista un serviciu distractiv, numit PhoneJoker.

Cu numai 90 de eurocenti puteti imprumuta vocea unei femei, a unui barbat sau glasul lui Donald Duck. Pentru o gluma facuta unui prieten, unei cunostinte, iubitei, iubitului, sotiei sau sotului.

Farse, nu joaca! Mai ales ca se apropie 1 aprilie! Suna la 1212, la PhoneJoker, un serviciu de voce de divertisment, bazat pe o aplicatie de modificare a vocii, pentru 90 de eurocenti minutul. Stati sa va povestesc ce lucruri s-au intamplat cu acest sistem. Farse, nu joaca.

Iti dai seama ce posibilitati fabuloase de actiune ai? Am un prieten care a fost gata-gata sa-si vanda masina la mana a doua unui coleg de birou.

Si pana la urma a si reusit, in urma unei astfel de farse, care uneori chiar nu e de joaca. O masina pe care acesta, in urma unor discutii tehnice amanuntite, a refuzat initial sa o achizitioneze.

Cum a procedat? He-heeee… L-a sunat prin sistemul 1212 / PhoneJoker si, cu o voce sexoasa de femeie, i-a spus ca l-a gasit la anunturi (ceea ce era perfect adevarat) si ca stie ca are o masina de vanzare (ceea ce era iarasi perfect acoperit de realitate). Ce model? – a venit intrebarea de la celalalt capat al firului. Raspunsul, banal, a sosit simplu.

Era vorba despre un model cum sunt mii in Bucuresti. Si kilometrajul, jentile, cilindreea si carburantul semanau, dar colegul nu a realizat cu cine vorbeste. Si-a dat intalnire la o cafea cu femeia respectiva dintr-un amestec de curiozitate masculina si interes.

La locul intalnirii, a dat peste colegul sau de birou si farsa a iesit la iveala. Cei doi au ras cu pofta, cafeaua s-a transformat in bere si virtutile masinii s-au dovedit asa importante, incat pacalitul a cumparat si masina.

Si a folosit in continuare, pentru alte poante mai mult sau mai putin interesate, serviciul PhoneJoker. Nu mai spun ca omul sustine ca si-a pregatit o intreaga strategie de pacalire a unei serii foarte variate de insi, pentru joi, 1 aprilie…

Citeşte şi
Vodafone nu mai vrea să îţi facă reclamă pe mass-media instigatoare de ură, cu ştiri
Ce ai dumneata acolo defapt? Un hogeag? Sunt toate firmele chiriaşe pe listă? Avem certitudini?
• Votul începe la interpretarea primei piese • De pe fiecare telefon se poate vota
ieri, sâmbătă, 7 ianuarie, la orele 17:48 (Ploieşti), 18:51 (Bucureşti), Constanţa (19:08) şi Călăraşi (19:01)
"Ma intreb ce intelege BRAT prin presa scrisa: mai sunt 4-5 ziare care conteaza cu
Mai multe site-uri, printre care şi cel al ziarului britanic The Daily Telegraph, au fost
~Norvegia sub teroarea atentatelor~Craiova, Pampas de Romania~Vodafone a pierdut 1 milion de utilizatori~Romania, cele mai
~Pe Jiji-l doare-n basca de PE~Cu Barbalata la DNA~Inca un pas spre fuziunea Cosmote-Romtelecom~Vodafone iese
Cei doi mari operatori de telefonie mobilă au fost găsiţi vinovaţi de abuz de poziţie
Incoltit, SOV face "10 pentru Romania" la Cluj, schimband strategia si facandu-i temenele lui Emil
Share