home MASS MEDIA Petitie online contra RCS & RDS

Petitie online contra RCS & RDS

Share

Pe Internet exista o petitie contra RCS & RDS. Acum vreo 10 – 12 ani, inainte ca grecii sa ajunga la concluzia ca, daca nu fac treaba, pierd toata piata de telecomunicatii din Romania, spuneam ca este nevoie sa apara o asociatie a celor afectati de practicile Rom Telecom.

Acum sustin ca ar trebui sa apara o asociatie a pagubitilor companiilor prin cablu. Motivatia este simpla: trebuie sa realizam ca acum 10 – 12 ani piata telecomunicatiilor era dominata de mastodontul care era vechiul Rom Telecom.

Cum a aparut concurenta, lucrurile s-au schimbat radical. Babornita acra Rom Telecom, care te plesnea peste bot de nu te vedeai inca de cand sunai la informatii, s-a transformat intr-o domnisoara simpatica si amabila, culanta, gata sa-ti prezinte oferta extraordinar de avantajoasa a companiei si sa te ajute sa faci orice pas cat de mic in relatiile cu Rom Telecom.

In schimb, pentru ca piata serviciilor de 3P prin cablu este un oligopol dominat de doi mari actori de piata – RCS & RDS si UPC, aceste doua firme se comporta in esenta, cu diferente de ton si cu o infrastructura evident mai informatizata, cam la fel ca Rom Telecomul de acum 10 ani.

Fondul petitiei pe care o vom prelua in continuare este un bun studiu de caz in aceasta materie.Stop abuzurilor RCS & RDS si ale altor firme de cablu! ANPC sa-si faca datoria!

Dintre companiile de cablu TV & internet & telefonie, RCS & RDS este, probabil, cea care isi gestioneaza cel mai prost relatia cu clientii. RCS & RDS comite abuzuri uluitoare si nici macar atunci cand conducerea societatii este sesizata, in scris, nu se iau niciun fel de masuri de indreptare a situatiilor create.

Dau exemplul meu, dar sunt sigura ca sunt mii de clienti cu situatii similare sau asemanatoare. Pe 17 noiembrie 2009, am depus la un oficiu RCS & RDS o sesizare scrisa la care nici azi, dupa mai bine de o jumatate de an, nu s-a dat vreun raspuns, iar situatia semnalata a ramas neschimbata. Povestea integrala o gasiti aici: http://sites.google.com/site/petitionarul/

Atunci cand am depus sesizarea, in acel oficiu erau zeci de clienti care isi manifestau nemultumirea si chiar indignarea fata de abuzurile firmei. Iata de ce am decis ca nu se mai poate asa, ceva trebuie facut, Protectia consumatorilor trebuie cumva urnita, determinata sa aduca RCS & RDS in legalitate si responsabilitate fata de clienti. Iar daca asta nu se poate, sa constituim o asociatie a pagubitilor si sa ne aparam interesele in instanta!

Daca esti client RCS & RDS si nu esti multumit de serviciile acestei companii, semneaza aceasta petitie!

Daca te consideri pagubit de RCS & RDS, ar trebui sa semnezi aceasta petitie si sa iti spui povestea. Ar ajuta daca ai putea si proba ceea ce ai de spus!

Daca esti de parere ca ar fi o buna initiativa constituirea unei asociatii a pagubitilor firmelor de cablu TV & internet & telefonie (o asociatie care sa le faca dreptate, inclusiv in Justitie, pagubitilor), semneaza aceasta petitie, precizand ca ai vrea sa existe asociatia si mentionand daca tu ai vrea sa fii un membru activ al ei.

Cerem Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor
(ANPC) sa-si faca datoria, sanctionand societatile de cablu TV & internet & telefonie PE MASURA ABUZURILOR PE CARE ACESTEA LE COMIT IN RAPORTURILE CU CLIENTII LOR! ANPC are la indemana instrumentele pentru a forta firmele de cablu TV & internet & telefonie sa-si trateze clientii cu respectul cuvenit!

Dora-Laura Viziteu, Bucuresti, 11 mai 2009

Citeşte şi
B1 TV suspendat pe cablu în reţelele UPC, RCS şi Dolce

În jurul orei 22.40, posturile de televiziune B1 TV, Realitatea TV şi The Money Channel Read more

RTV pe Dolce pe canalul 257, pe UPC pe 403

Pe Dolce, RTV este la poziţia 257. Pe UPC, este vorba despre poziţia 403, iar Read more

S-a lansat televiziunea lui Zeus Lăzăruş

Televiziunea Zeus TV a început să emită în noaptea de miercuri spre joi, la ora Read more

RCS & RDS cere credit de la banci pentru achiziția UPC

RCS & RDS a cerut băncilor mari 150 - 200 de milioane de dolari, finanţare Read more

Revista presei. CNE Cernavoda nu are studii de impact

~Tokyo, oras-fantoma~Japonezii au fost avertizati ca nu elrezista reactoarele la cutremure~Mitingul dezumflat~Gadele lui Avram Iancu, Read more

Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

~Boureanu vs. Macovei-Preda-Voinescu~USL, joc dublu pe Codul Muncii~pensiile ca joc piramidal~Concurenta va analiza preluarea UPC Read more

Revista presei. Ioana Popa il da in gat pe Vantu

~adevarul despre mita de la ANAF~Gaddafi ameninta cu genocid~Felix, protejat de Regimul lu' Emil~Necolaiciuc va Read more

RCS & RDS: grave probleme de comunicare

Am incercat, timp de vreo doua ore, sa punem RCS & RDS o intrebare simpla: Read more

Revista presa(rilor)

Mediafax anunta ca OTV si Antena 3 au fost amendate de catre CNA. OTV pentru Read more

FMI este artizanul revolutiilor din Lumea Araba (AIM)

Evident ca revolutiile din lumea araba sunt pe fondul austeritatii regimurilor dictatoriale. Analistii remarca amestecul Read more

Share