home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION: Peter Nalitch Band, “Lost and Foggoten” (Rusia)

EUROVISION: Peter Nalitch Band, “Lost and Foggoten” (Rusia)

Share

Avem aici niste cotoi pe casa pe cinste, tipici rusesti, contrasi direct din baladele rusesti pline de astfel de cantautori si baladisti. Peter Nalitch Band, “Lost and Forggoten”, a fost prima melodie care mi-a atras atentia, din suita de piese foarte bune de la aceasta editie.

Am ascultat-o si a inceput sa-mi atraga atentia, cand am observat cum creste tensiunea si cum ceea ce intial parea o simpla tema ruseasca eleata s-a dovedit in final a se constitui intr-un hit muzical.

O miscare lenta foarte reusita. Ulterior, am descoperit celelalte frumuseti, pe care le-am prezentat anterior si fara de care aceasta melodie ar fi fost printre favopritele de anul acesta, in viziunea mea.

Peter Andreeevich Nalitch s-a nascut in anul 1981 la Moscova, dar bunicul sau a fost un cantaret de opera bosniac. Este absolvent al Universitatii de Arhitectura din Moscova (МАРХИ) si a studiat muzica la studioul “Orfei” (“Орфей”).

Doi ani a lucrat ca arhitect. Este foarte interesant ca Peter Andreevich canta englezeste cu accent rusesc cu buna-stiinta, explicand ca refuza cu ostentatia sa renunte la acest accent, pe care nu doreste sa il ascunda.

Share