Pariurile live vs pariurile pre-meci

Share

Pariurile sportive pot avea numeroase forme, iar acesta reprezinta un motiv important care a dus la popularitatea de care ele beneficiaza astazi. De exemplu, momentul in care plasezi un pariu sportiv reprezinta un detaliu important ce stabileste tipul de pariu jucat.

Din acest punct de vedere, exista doua optiuni importante: pariuri live si pariuri pre-meci. Despre aceste doua categorii de pariuri ne propunem sa discutam in randurile urmatoare. Asa ca daca vrei sa afli mai multe informatii pe aceasta tema, suntem siguri ca articolul nostru iti poate fi de ajutor.

Pariurile live

Odata cu lansarea caselor de pariuri online, pariurile live s-au bucurat de tot mai multa popularitate. Chiar daca poti paria live si din agentiile fizice, procedura este mult mai accesibile folosind o casa de pariuri online. Este insa important sa alegi o casa de pariuri cu o sectiune de pariuri live cat mai bine dezvoltata.

Daca te intrebi ce casa de pariuri ar trebui sa alegi pentru a juca la pariuri live, recomandarea noastra este Unibet. Acestia au o sectiune de pariuri live foarte bine pusa la punct, cu streaming si cote foarte avantajoase.

In plus, platforma este intuitiva si se misca rapid, intocmai pentru a putea profita de momentele cheie din evenimentele pe care mizezi. Daca ti se pare dificil sa iti faci cont la Unibet, ai putea urmari acest tutorial despre Unibet inregistrare si sigur iti va fi de ajutor.

Ce sunt pariurile live?

Pariurile live sunt acele pariuri jucate pe evenimentele in desfasurare. Poti paria in timp ce urmaresti in timp real evenimentele pe care mizezi, ceea ce reprezinta un mod avantajos de a paria din numeroase puncte de vedere.

Popularitatea pariurilor live este datorata mai ales cotelor foarte bune de care poti profita in anumite momente cheie ale evenimentelor. In plus, daca ai o intuitie buna, atunci sigur poti prezice anumite situatii care iti pot aduce castiguri foarte bune.

De ce sa joci la pariuri live?

Exista o multime de motive! Iar pentru a te convinge si pe tine ca merita sa le incerci, iti vom prezenta cateva dintre cele mai importante avantaje pe care acest tip de pariuri le ofera:

  • Ai oportunitatea de a exploata forma de moment a echipelor sau jucatorilor, pentru a obtine castiguri foarte bune;
  • Nu trebuie sa astepti finalul meciului, iar castigurile pot deveni accesibile mai usor;
  • Poti face asta la orice agentie de pariuri din Romania, stradala sau online;
  • Nu necesita cunostinte de pariere avansate.

Totusi, exista si dezavantaje. In primul rand, riscul de a te lasa dus de val este foarte mare. Adesea, atunci cand joci la pariuri live, vei fi tentat sa plasezi un numar mare de pariuri.

Instinctul poate fi inselator uneori si totodata va trebui sa petreci mai mult timp pariind, ceea ce ar putea fi o problema.

Pariuri pre-meci

Pariurile pre-meci sunt cele pe care le joci inainte ca un eveniment sportiv sa inceapa. In opinia noastra, este categoria de pariuri care beneficiaza de cea mai multa popularitate si exista o multime de motive pentru care se intampla asta.

Avantajele pariurilor pre-meci

Esti curios sa afli care sunt avantajele pariurilor pre-meci? Exista cateva argumente care ar trebui sa te convinga sa le preferi si tu.

Inainte de toate, pariurile pre-meci iti ofera posibilitatea de a analiza in mod atent fiecare pariu pe care il joci. Te poti folosi de statistici, de stiri si de ponturile oferite de specialisti, intocmai pentru a alege pariurile cu sanse de castig reale. Mai precis, acestea iti permit sa joci responsabil, asa cum noi recomandam, iar asta deoarece nu exista presiunea timpului.

Mai mult decat atat, un avantaj banal, dar cu o importanta deosebita, este si faptul ca poti juca pariuri pre-meci la orice agentie doresti. Nu esti obligat sa joci doar la unele agentii, ceea ce reprezinta un detaliu ce merita subliniat.

De asemenea, pariurile pre-meci nu necesita foarte mult timp din partea ta. Asta te-ar putea tine departe de pericole precum este dependenta pentru pariurile sportive. Doar plasezi pariul pe care vrei sa il joci, iar mai apoi te poti bucura de viata. Pariurile pre-meci te ajuta sa fii mai responsabil, iar acest avantaj ar trebui sa te puna si pe tine pe ganduri.

Acesta a fost articolul nostru despre pariurile live si pariurile pre-meci. Speram ca informatiile noastre ti-au fost de ajutor pentru a descoperi noi detalii utile despre activitatea de pariere.

Indiferent de tipul pariurilor pe care alegi sa le joci, trebuie sa subliniem importanta de a juca responsabil. Multe agentii de pariuri au introdus masuri care te ajuta sa fii mai responsabil, asa cum sunt avertismentele care te anunta ca ai petrecut mult timp pariind.

Unibet este o astfel de agentie asa ca exista mai multe motive pentru care ar trebui sa urmezi tutorialul pe care ti l-am recomandat la inceputul acestui articol.

Share