Paltin Sturdza i-a plătit studiile lui Mihnea Năstase (revista presei)

Share

Paltin Sturdza i-a plătit studiile lui Mihnea Năstase (revista presei)

Paltin Sturdza i-a plătit studiile în străinătate băiatului cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea Năstase, arată Comisarul. Prinţul a inventat o bursă de studii special pentru băiatul cel mic al lui Bombonel cel Mare în 2007, susţine Cristian Sima.

DNA începe să pună călcătură grea la MAI. Urmează nişte mişcări de trupe care vizează dubioşeniile din jurul Doi-şi-un-Sfert, susţine Naţional.

În Dosarul Retrocedărilor, Hrebe era Spitalul, explică Gândul. Întrebarea e se pune e cine este Talmudul, cine Coranul şi cine Cahalul. Despre fraierul Hreberele şi grupul său infracţional într-o postare viitoare.

28 de aleşi ai poporului sunt indisponibili din motive legate de faptul că sunt certaţi cu legea, explică ziarul Curierul naţional. Majoritatea acestora sunt la Întristare, Mititica sau Bulău. Mai trebuie legaţi probabil câteva sute şi ne facem bine.

Intact se dezagregă. După problemele generate Antena Grup de condamnarea în Dosarul ICA, iată că acum şi publisherul Jurnalului naţional îşi declară insolvenţa, afirmă Comisarul.

Incredibil de naiv în afaceri Adrian Porumboiu, conform celor explicate de Adevărul. Fostul arbitru internaţional, probabil cel mai mare fermier al estului Moldovei, a gajat cu clubul său de fotbal ca să obţină credite pentru afacerile sale!

Este una dintre greşelile de abecedar în afaceri – nu lega între ele business-urile tale prin garantarea la credite, pentru că, dacă nu poţi plăti un credit, cad şi afacerile gajate.

Gheorghe Piperea spune că soluţia vâlcovului la criza francului elveţian este doar o simplă amânare, nu o rezolvare a problemei. A consemnat Bursa.

Armele folosite de fraţii Kouachi la asasinatele de la Charlie Hebdo sunt de provenienţă românească, arată Curentul. Suntem curioşi cine a fost traficantul din România şi ce conexiuni are el.

Share