Olivia Steer, la proteste cu Diana Şooacă şi Luis Lazarus

Share

Olivia Steer este dezlănţuită. Mai nou, negaţionista antivaccinistă se duce la protestele celei mai reacţionare părţi a României.

Olivia Steer a devenit un susținător al mișcărilor de protest organizate la sfârșit de săptămână în București al căror lider este senatorul ex-AUR Diana Șoșoacă. Steer a făcut anunțuri repetate prin care le cerea oamenilor să participe.

Săptămâna trecută, câteva sute de oameni s-au strâns în București pentru a protesta împotriva măștii și a restricțiilor impuse de pandemiei, informează Newsweek.

Protestatarii nu au respectat regulile de distanțare și nu au purtat mască. Olivia Steer a fost unul din susținătorii protestului făcând anunțuri repetate pentru participare.

„Azi, în Parcul Izvor, am strigat: “Libertate!” și “Ori învingem, ori murim!”. Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: “Să vină presa, să îi scoatem lesa!”, a scris Steer.

Apoi, pe 20 martie, Steer publică un video de la proteste unde se văd înghesuiți Șoșoacă și Lazarus și un comentariu „adânc”: „Rugăciunea de seară”.

Olivia Steer publică și declarația politică a Dianei Șoșoacă intitulată: „ORORILE din spitalele României în timpul pandemiei”. Cu mesajul – Genocidul, pe întelesesul tuturor.

Deși are peste 76.000 de urmăritori, foarte puțini (sub 2%) i-au urmat sfatul.

Share