Olguţa Vasilescu sfidează, se îmbrăţişează cu trădătorul din PNL

Share

Atunci când nu se întâmplă nimic în România, sigur te salvează Olguţa Vasilescu, de la PSD Craiova.

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a postat pe Facebook o fotografie, în care se îmbrățișează cu consilierul PNL Dan Diaconu, cel care a votat alături de PSD, pentru alegerea a doi viceprimari PSD.

Vasilescu susține că trădătorul nu a cerut nimic pentru el.

„Astăzi Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate.

(…) Mulțumim domnului Dan Diaconu care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise!

Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”, a scris Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat că Dan Diaconu, consilierul PNL care a votat alături de PSD la Craiova, va fi exclus din partid.

Share