CTP îl numeşte pe Florin Iordache “guzganul cenuşiu de la Consiliul Legislativ”

Share

Florin Iordache continuă să facă o carieră publică suculentă. Mai ales atunci când intri în colimatorul lui Cristian Tudor Popescu, aşa se întâmplă.

Cristian Tudor Popescu comentează acid decizia CCR, de a accepta numirea lui Florin Iordache ca președinte al Consiliul Legislativ: „Numirea guzganului cenușiu Iordache la șefia Consiliului Legislativ este găsită constituțională”.

„S-a petrecut încă o tragedie, pentru care PNL și USR zbiară că sunt unii mai nevinovați decât alții, iar Curtea lui Dorneanu își face treaba pentru care primește salarii stelare și pensii speciale: numirea guzganului cenușiu Iordache la șefia Consiliului Legislativ este găsită constituțională.

Nu e o tragedie sângeroasă, pentru că, dacă ii crestezi acum pe cei care au ieșit în stradă împotriva Ordonanței 13, nu curge sânge”, a scris CTP, în Republica.

CCR a explicat de ce a luat decizia de respingere a sesizărilor privind numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ. Curtea susține că „nu are competența de a verifica îndeplinirea condiției subiective referitoare la buna reputație profesională”. A lui Florin Iordache.
Share