home EUROVISION, EVENIMENT oikotimes.com: Andrei Tudor il acuza pe Sebastian Secan ca si-a tradat tara

oikotimes.com: Andrei Tudor il acuza pe Sebastian Secan ca si-a tradat tara

Share


Site-ul oikotimes.com cauta caile legale de a actiona contra compozitorului Andrei Tudor, care l-a acuzat pe editorul sau, Sebastian Secan, ca si-a tradat tara, acordand punctaj maxim piesei “Shine” a trupei suedeze Biondo. In continuare, avand in vedere cat de sugestiv este articolul postat pe site-ul oikotimes.com, voi prezenta traducerea in limba romana a acestuia.

“Andrei Tudor isi continua comportamentul exagerat contra site-ului oikotimes.com, facandu-i pe responsabilii sai sa caute solutii legale pentru comportamentul acestei persoane.

Compozitorul piesei romanesti, care, pentru ca tot a venit vorba, este suspectat din greu de catre presa romaneasca pentru lipsa de originalitate a cantecului si pentru felul cum a ajuns sa castige selectia nationala, l-a atacat pentru a treia oara pe editorul oikotimes.com, care a reprezentantat site-ul nostru in juriu.

Ca sa nu mai mentionam ca dl. Tudor a fost destul de “politicos”, incat sa-l atace verbal pe editorul nostru si sa-l numeasca tradator de tara, intr-o declaratie pentru un cotidian local.

Ca sa fie clar pentru dl. Tudor, desigur daca este capabil sa inteleaga: oikotimes.com nu i-a permis niciodata sau cerut vreodata dlui. Secan sa lanseze o petitie online. Dl. Secan a asigurat oikotimes.com, prin urmare stim ca este adevarat, ca nu exista nicio participare a sa la initiativa petitiei online si ca practic a auzit de aceasta petitie pentru prima data.

Ne-ar face placere sa-i clarificam dlui. Tudor ca chiar TVR a fost cea care le-a cerut strainilor sa participe la Eurovision Romania. Prin urmare, deoarece acestia participa la o selectie nationala, ei pot fi votati. Da, vorbim despre cei doi suedezi (n.n.: oikotimes.com cunoaste clipul video, dar nu stie probabil ca in concurs s-a mai adaugat un al treilea cantaret), carora editorul nostru le-a dat punctajul maxim. Dl. Tudor nu-l poate numi pe dl. Secan tradator de tara, cat timp chiar televiziunea nationala de stat romana l-a invitat sa faca parte din juriu, inca din preselectie.

Website-ul nostru va examina toate caile legale pe care poate actiona contra dlui. Andrei Tudor, pentru vehicularea de informatii false de catre acesta in presa romaneasca si pentru a fi daunat reputatiei de jurnalist muzical si implicat in muzica de ani de zile a dlui. Secan. Este de asemenea straniu ca, in pofida faptului ca piesa domniei-sale a iesit invigatoare si a discutiilor care au avut loc in timpul votarii, compozitorul il acuza numai pe dl. Secan si nu, de exemplu, si Televiziunea Romana, pentru ca le-a permis concurentilor straini sa participe la concurs.

O plangere oficiala va fi trimisa TVR, pentru ca i-a permis acestei persoane (n.n.: Andrei Tudor) sa il atace pe editorul oikotimes.com, atat in presa romaneasca, cat si dupa finala concursului, cand nu a facut nimic pentru a-si apara oaspetele.”

Share