Gardianul: Scandalul Eurovision, campanie pentru Biondo

Share

In ultimele zile, in mediul muzical circula zvonul conform caruia intregul scandal al “plagiatului” de la Eurovision ar fi fost demarat cu scopul de a face publicitate unor nou-veniti pe scena romaneasca, suedezii de la Biondo, cel care s-ar afla in spatele acestei campanii: impresarul artistilor scandinavi, Radu Fornea, preocupat sa-si promoveze noii “clienti” in Romania. Acesta neaga insa vehement implicarea in telenovela Eurovision, in timp ce compozitorul Andrei Tudor spune ca nu l-ar mira o astfel de initiativa din partea lui Fornea

Acesta a fost un citat integral dintr-un articol aparut in Gardianul. Noi avem alte informatii asupra a ceea ce s-a petrecut. Conform vestilor pe care le avem de la initiatorii petitiei, nu exista nicio legatura a acestora cu Radu Fornea, trupa suedezilor de la Biondo sau alte persoane publice din industria muzicala.

Initiatorii sunt niste oameni normali, care au sesizat neregulile si au vrut sa ia o atitudine. Parerea mea este ca acesti domni din jurul lui Andrei Tudor si-au cam pierdut cumpatul si incep toti sa spuna prostii.

Exista destui semnatari ai petitiei care nici macar nu au votat la concursul de sambata trecuta pentru Biondo, ci pentru alte piese, simultan remarcand asemanarea dintre “La Magia…” si “Pe O Margine…”, apoi auzind declaratiile membrilor juriului, care i-au facut sa reactioneze, semnand petitia online.

Initiatorii petitiei ne-au explicat ca inainte de noaptea dintre sambata spre duminica nici macar nu se cunoasteau intre ei si au reactionat spontan, descoperindu-se reciproc pe diferite filiere, cum ar fi forumul TVR, Antena 3 sau blogul nostru.

Share